• Meny
  • Välj språk

IP och juridik

Säkra och stärk ditt varumärke med ett komplett, juridiskt skydd.

För att säkra ditt varumärke mot digitala intrång och hot erbjuder Dotkeeper juridiska tjänster som täcker alla potentiella risker och behov. Vi skyddar inte bara dina domännamn och annan digital IP – vi tar ett helhetsgrepp om ditt varumärke för att strategiskt stärka och utveckla det.

Få hjälp med registrering och skydd av varumärken och domännamn på nya marknader, riskanalyser av ditt domännamnsinnehav samt avancerad övervakning av domänregistreringar som gör intrång på dina rättigheter.

Dotkeeper är en del av AWA som är ledande inom immaterialrätt i Europa och Asien. Vi ser till att dina digitala tillgångar är i trygga händer.

Exempel på gemensamma tjänster som vi erbjuder tillsammans med AWA

  • Domain and Trademark Management

Vår integrerade hantering erbjuder dig ett säkert, strategiskt och effektivt sätt att hantera varumärken, domännamn och annan digital IP på.

  • Expansion Package

När du expanderar till nya marknader eller lanserar nya produkter och tjänster, kan vi hjälpa dig att registrera och aktivt skydda varumärken och domännamn, skräddarsydda för dig och dina affärsmål.

  • Domain and Trademark Risk Analysis

En konkret nulägesanalys av din domän- och varumärkesportfölj. Vi analyserar dina behov, identifierar eventuella risker och luckor i dina nuvarande processer och innehav, och ger därefter rekommendationer på förbättringar.

  • Online Enforcement

Genom sofistikerade bevakningstjänster upptäcker vi digitala hot och vid behov fortsätter vi med exempelvis take-downs, rättstvister eller förvärv.

  • Domain and Trademark Strategy

Vi hjälper dig att utforma en domän- och varumärkesstrategi baserat på hur din affärsplan ser ut nu och i framtiden.

  • Brand Monitoring

Övervakning av varumärkesregistreringar och domänregistreringar ger dig chansen att tidigt upptäcka eventuella överträdelser, intrång eller rättigheter som kan förhindra framtida expansion och tillväxt.

Läs gärna mer om vårt samarbete på domainandtrademark.expert.

Intresserad och vill veta mer? Välkommen att kontakta oss!

 

One-stop-shop

AWA är ett ledande IP-företag som erbjuder fullservice inom juridiska tvister, förnyelsetjänster, juridisk rådgivning, strategi och kommersialisering. Dotkeeper är en ledande expert på domännamn och digitala tillgångar. Tillsammans ger vi komplett och integrerat stöd för alla dina IP-behov.

Experter inom IP

Få andra IP-byråer kan konkurrera med AWAs meriter. Med 120 år i branschen har vi mer än 180 jurister och andra konsulter som är experter inom IP-strategi, patent, varumärken, design och upphovsrätt. Dotkeeper har vuxit snabbt sedan starten, tack vare expertis och en proaktiv och kundnära service.

Lokalt och Globalt

IP är idag helt internationellt. Det är viktigt att vi kan lösa era IP-behov överallt. Med 16 kontor över hela Sverige, Danmark, Tyskland, Kina och Hongkong arbetar lokala och globala kunder med oss för att vi kan erbjuda den bästa servicen där kunden är.

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal