Få hjälp att göra en trygg, säker och lyckad affär när du ska köpa ett redan registrerat domännamn Vill du köpa ett domännamn som redan innehas av någon annan? Få hjälp med taktik, kvalificerad värdering, teknisk flytt och byte av juridisk ägare till din domän. Dotkeeper är din trygga domänpartner genom hela förvärvsprocessen.

Det är många kritiska moment som ska klaffa när en domän byter ägare. När du vill köpa ett upptaget domännamn hjälper våra erfarna domänexperter dig så att alla steg i processen går rätt till – och leder till en lyckad affär för dig.

Vi bistår bland annat med taktik, marknadsanalys, värdering, säker hantering av betalningen, den tekniska flytten av domännamnet samt själva bytet av juridisk ägare. Du får hjälp hela vägen, från identifiering av nuvarande innehavare till teknisk överföring av domännamnet. 

Dotkeepers domänkonsulter är bland de mest anlitade i Sverige. Vi hanterar dagligen köp av domännamn på andrahandsmarknaden världen över och kan hjälpa dig tackla de vanligaste fallgroparna. Våra nöjda kunder uppskattar inte minst den personliga vägledningen och servicen som gör att affären alltid sker tryggt och säkert.

Läs mer om andrahandsmarknaden och värderingen vid domänförvärv.

Ska vi hjälpa dig att förvärva din viktiga domän? Kontakta oss idag!

  • Från ax till limpa

    Få hjälp med förvärvsprocessen hela vägen fram till att domännamnet är överfört på ditt företag.

  • Rådgivning

    Våra konsulter hjälper dig med taktik, marknadsanalys och värdering för en lyckad affär.

  • Säkra processer

    Vi hjälper till med kritiska moment, som säker hantering av betalningen, den tekniska flytten av domännamnet och byte av juridisk ägare.