Enkel och säker hantering av digitala certifikat för dina domäner Få hjälp att välja, hantera och säkra förnyelser av SSL/TLS-certifikat för din webbplats så att den indexeras som säker och dina besökare skyddas. Dotkeepers tjänst Certificate Management skyddar din webbplats från informationskapning – och visar dina besökare att din sajt är säker.

Numera är SSL/TLS-certifikat ett “must have” för alla seriösa webbplatser. Det förhindrar att någon kapar information och ser till att din webbplats HTTPs-status klassar den som säker när den indexeras av sökmotorer.

Dotkeepers tjänst Certificate Management ser till att din webbplats SSL/TLS-certifikat alltid hålls uppdaterat och ger dina besökare en säkrare upplevelse av ditt varumärke. Med fel eller icke-förnyat SSL/TLS-certifikat varnas nämligen dina besökare i flera webbläsare för att din webbplats inte är säker.

I samband med att du förnyar dina certifikat rekommenderar vi att också förnya din Private Key. Detta bör i dagsläget göras minst en gång om året.

Vad är SSL/TLS–Certifikat och hur fungerar det?

Ett SSL/TLS-certifikat kan jämföras med en digital legitimation som intygar att domänen faktiskt tillhör ditt företag. SSL/TLS-certifikatet säkrar anslutningen mellan din webbplats och dina besökare genom att anslutningen får en unik nyckel som krypterar och skyddar din trafik. Uppgifter som dina besökare lämnar på din sajt kan därmed inte avlyssnas eller manipuleras av tredje part.

SSL/TLS-certifikat markerar din webbplats som säker, vilket ökar dess trovärdighet och gör att dina besökare kan känna sig trygga. Säkerhetssigillet ser olika ut beroende på vilken typ av certifikat som används, men för alla certifikat gäller att anslutningen går från http till https.

Sökmotorer ger rankingsfördelar till sajter med SSL/TLS-certifikat, vilket gör att din webbplats kan synas bättre vid sökningar. Redan 2014 gick Google officiellt ut med information om att de skulle börja ge webbplatser med https en “rankningsboost”.

Vad innebär tjänsten Certificate Management?

Dotkeepers experter identifierar vilka befintliga SSL/TLS-certifikat som är kopplade till dina webbplatser och hjälper dig välja rätt utifrån dina webbsidors funktioner. Vi samarbetar med seriösa certifikatutgivare, säkrar alla förnyelser och förenklar administrationen för dig. Vi finns också tillgängliga för dig med teknisk support.

  • Säkrade förnyelser

    Vi säkrar förnyelserna av dina SSL/TLS-certifikat.

  • Trovärdighet

    Vi samarbetar med seriösa certifikatutgivare.

  • Support

    Vår uppskattade support finns tillgänglig för att hjälpa dig.