Registrera ditt varumärke för effektivt varumärkesskydd Ditt varumärke är en av de viktigaste tillgångarna hos ditt företag. Genom varumärkesregistrering kan du skydda ditt varumärke från plagiat och förväxling med andra varumärken och konkurrenter.

Varumärket är ditt företags ansikte utåt och det viktigaste verktyget för att kommunicera din vara eller tjänst på marknaden. Om andra aktörer använder varumärken som liknar ditt för att marknadsföra och sälja varor och tjänster kan det få förödande konsekvenser för din affär. 

Det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att skydda ditt varumärke från sådana risker är att registrera det. Genom varumärkesregistrering eliminerar du risken att någon annan använder ett varumärke som går att förväxla med ditt. Du kan skydda allt ifrån en reklamslogan till ord eller figurer. 

För att få ett varumärkesskydd måste det du erbjuder och marknadsför skilja sig från det dina konkurrenter erbjuder. Dotkeeper kan genom AWA hjälpa dig att registrera ditt varumärke, ta fram en varumärkesstrategi och ta hand om andra frågor kring ditt varumärke.

Ska vi hjälpa dig registrera ditt varumärke? Eller vill du ha hjälp att ta fram en varumärkesstrategi? Kontakta oss, så berättar vi mer!