Erfarna domänexperter med stort kundhjärta Ledande domänbyrå som är del av internationella IP-konsultfirman AWA Group

Dotkeeper brinner för att skydda och stärka dina varumärken digitalt och juridiskt. Vår vision är att vara den mest värdeskapande partnern inom digitala tillgångar, oavsett om du representerar en välkänd global koncern eller en spännande startup. Vi har nära relationer och strategiska samarbeten med kunder över hela världen. Vi är dedikerade och proaktiva specialister – domänexperter med stort kundhjärta som skyddar och tryggar något av det viktigaste ditt företag har.

Om Dotkeeper

Dotkeeper grundades 2013 i Malmö med idén om att erbjuda mer kundinriktade och strategiska domännamnstjänster. Idag verkar vi globalt med lokala kontor i Malmö (HQ), Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. 

Vår vision är att vara den mest värdeskapande partnern inom digitala tillgångar för företag och organisationer. Bland våra kunder finns såväl välkända varumärken och globala koncerner som spännande startups – verksamheter som värdesätter sin digitala närvaro. 

Vi förvaltar och utvecklar den digitala närvaron genom kunskap, teknik och säkerhet, alltid med hög servicegrad och kunden i fokus. Vi bryr oss om våra kunder och vi vet att det märks. Dotkeepers konsulter är några av Sveriges mest anlitade domänexperter och flera har varit aktiva i branschen sedan början av 2000-talet. 

Sedan 2018 är vi en del av AWA Group, en ledande aktör inom immateriella tillgångar med närvaro i Europa och Asien. 2019, 2020, 2021 och 2022 utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri. Vilket gör oss till Mästergaseller.

Tillsammans hjälper vi dig att ta ett strategiskt och juridiskt helhetsgrepp om ditt varumärke online.

  • Omtanke

    Omtanke om varandra, våra kunder, våra partners och vår omvärld.

  • Stolthet

    över vårt arbete, våra kunder, och vad vi skapar och åstadkommer tillsammans varje dag.

  • Kaizen

    Kaizen är japanska och betyder ständig utveckling. Vi på Dotkeeper bär en ständig strävan framåt mot förbättring.