• Meny
  • Välj språk

Våra kunder

Vi brinner för att hjälpa våra kunder att skydda och växa varumärken digitalt. 

”Ni bryr er verkligen på riktigt.”

Globalt varumärke, scale-up eller företag med extra krav på säkerhet? Oavsett utgångsläge och behov har vi anpassade lösningar för att ge bästa möjliga tjänst till er. Och givetvis influeras allt vi gör av vårt service-DNA.

Här kan du läsa mer om hur vi fungerar som domänpartner för några av våra kunder!

Nordic Nest

För snart 20 år sedan startade Nordic Nest, en svensk e-handlare som säljer inredning, med fokus på det dukade bordet.

En stor utmaning som många e-handlare har är hanteringen a...

Det jag gillar med samarbetet med Dotkeeper är nivåskillnaden på en vanlig leverantör kontra när man har ett riktigt bra partnerskap.

Read more

Northern Environmental and Water Solutions

 För oss är värdet av att ha Dotkeeper som partner att de är smidiga att samarbeta med, har spetskompetens inom området och att de är lättillgängliga precis när vi behöver dem...

Det var svårt att få ett helhetsgrepp och det var ännu svårare att göra nödvändiga löpande domänjusteringar då de inte fanns samlade på ett ställe samt att kunskapen hos alla olika partners varierade.

Read more

Det vi uppnår med samarbetet med Dotkeeper är full koll på domänportföljen, ordning och reda och toppenbra hjälp i alla domänfrågor.

Lime Technologies

Almondy

För att fira detta har vi en gjort kort intervju med Angelica på Almondy, som berättar varför de valt Dotkeeper som Domänpartner.

Hur hittade ni Dotkeeper, vad var det som fick...

Vi fick en bra känsla efter första mötet, så valet blev ganska enkelt.

Read more

Jag har själv köpt och sålt domäner på egen hand tidigare. Men nu rörde det sig om en så stor summa pengar, att jag behövde veta att transaktionen hanterades säkert. Sedan ville jag också se om det gick att få ned priset något.

Meme Limited

NORMA Group Sweden

NORMA Group är en internationell marknadsledare inom konstruerad och standardiserad fog- och vätskehanteringsteknik. Med cirka 8 800 anställda förser NORMA Group kunder i över 100...

Vi kan på ett snabbt och enkelt sätt att överblicka vår IP-portfölj. Vi har också berikats med en känsla av trygghet i att ha en partner som är kunnig och ger snabba svar och råd när behovet uppstår.

Read more

Måste säga att det varit ett nöje att arbeta med er på Dotkeeper med enastående service och tillgänglighet. Det bästa jag varit med om.

Polestar Performance

Dynamic Code

Vad var idén bakom Dynamic Code?

Historien bakom Dynamic Code börjar på 90-talet och vår grundare Anne Kihlgren arbetade då på SKL med kriminaltekniska analyser i brottsutrednin...

Ni har en MAGISKT BRA support!

Vinga of Sweden

A Society

"Förutom den strategiska rådgivningen och också proaktiviteten så är det väldigt skönt att ha en leverantör som hjälper oss att ha koll på allting när det gäller varumärket och den...

Något som jag uppskattar med Dotkeeper är att vi fått den här globala strategin så vi kan fortsätta vår tillväxtresa.

Read more

Med Dotkeeper har vi nu en partner som har koll på vad vi gör och vad vi har för behov och som väldigt proaktivt hjälper oss att ta nästa steg i alla våra digitala processer.

Nordic Nest

TylöHelo

Centralisering av domännamn och strategisk rådgivning

TylöHelo är ett nordiskt bastuföretag som specialiserar sig på att skapa bastuupplevelser för en modern livsstil. TylöHelo...

Vi gillar kunskapen Dotkeeper har i alla delar, från den tekniska supporten till den strategiska rådgivningen!

Read more

Dotkeeper lyckas med konststycket att uppfylla alla ens förväntningar på en proffsig domänhantering med bravur.

Fundler

Bubbleroom

Säkerhet och Strategi som skyddar varumärkets tillväxt

Med visionen att bli "the number 1 online provider" av festmode för kvinnor krävs en tydlig strategi och säkerhet för affä...

Vi har nu en partner som kan hantera både domännamn och varumärken och som tar en mer proaktiv roll gentemot oss, vilket vi uppskattar mycket.

Read more

Av de leverantörer vi har sticker Dotkeeper ut. Extremt snabba och jätteserviceinriktade. Ett bra samarbete. Ett av de bästa samarbetena vi har. 

A society

UC (Part of Asiakastieto Group)

Säkerhet och strategi för affärskritiska domännamn.

Alla har vi med största sannolikhet någon gång fått en kreditupplysning från UC. Den stilrena loggan med de två bokstäverna f...

Vår kontaktperson hos Dotkeeper har varit till väldigt stor hjälp och är en stor resurs för oss! Han jobbar proaktivt och ger oss alltid snabb återkoppling.

Read more

Dotkeepers servicenivå och möjlighet att anpassa sina produkter är värda att rekommendera till alla domänansvariga.

Hexatronic Group AB

Wallenius Wilhelmsen Ocean

Global domänhantering för en global aktör.

Sedan December 2016 är Dotkeeper domänpartner till den globala logistik koncernen Wallenius Willhelmsen Ocean.Wallenius Willhelmsen Oc...

Dotkeeper är väldigt service-minded med en tydlig och intelligent kommunikation. Det är uppenbart att dem besitter stor erfarenhet och kunskap.

Read more

Addtech

Sedan våren 2015 har Dotkeeper hjälpt Addtech-koncernen att samla ihop och centralisera sin domänhantering. Börsnoterade Addtech är en teknikhandelskoncern, som verkar inom utvalda...

Dotkeeper har på kort tid blivit en omtyckt leverantör bland oss och våra dotterbolag.

Read more

Loopia

När Loopia (en av Sveriges ledande aktörer inom webbhotell och domäner) fick ett bud på ett domännamn de ägde rätten till, kontaktades Dotkeeper för hjälp med värderingen.
Att bra...

Efter en förfrågan på ett domännamn i vår ägo valde vi att få det värderat av Dotkeeper tack vare deras stora kunnande, erfarenhet och proffsiga bemötande.

Read more

Bindomatic

Bindomatic producerar tekniskt avancerade maskiner samt tillbehör för dokumentinbindning, vilka säljs över hela världen. Dotkeeper hjälper Bindomatic med domänhantering för ökat sk...

Idag lever vi i lugn förvissning om att vi aldrig missar att förnya ett domänabonnemang.

Read more

Flygresor.se

Dotkeeper hjälper Flygresor.se att säkra hanteringen av domännamnen, samt skydda varumärket genom bevakning.

Flygresor.se är idag den största prisjämförelsesajten för flygresor...

Framförallt uppskattar vi att Dotkeeper är proaktiva och därmed ligger ett steg före i tanke och handling. Något som vi tror är nyckeln för att lyckas online.

Read more