”Vi känner oss trygga med att Elfas domännamn och varumärken hanteras på bästa sätt.”

Cecilia Westerlund Cerne, ansvarig för företagets affärs- och interna kommunikation samt hållbarhetsarbetet på Elfa International, delar insikter om företagets inriktning och samarbetet med AWA | Dotkeeper.

Elfa International, grundat 1948 av Arne Lydmar, fokuserar på smarta förvaringslösningar för olika behov och utrymmen, vilket förenklar vardagen och skapar mer utrymme i människors hem. Sedan 1999 ägs Elfa av The Container Store, och deras affärsmodell erbjuder anpassningsbara förvaringssystem med lång hållbarhet.

För Elfa innebär framtiden strategiska investeringar, nya produktlinjer, patentlanseringar samt ökad fokus på kundens köpupplevelse och hållbarhetsarbete för att säkra fortsatt framgång.

Hanteringen av domännamn, varumärken och immateriella rättigheter är av avgörande betydelse för Elfas framgång, även om det inte är deras huvudfokus. Genom samarbete med en extern partner som AWA I Dotkeeper kan de säkerställa att dessa frågor hanteras på bästa sätt, vilket möjliggör fokuset på att utveckla och erbjuda förvaringslösningar.

Tidigare arbetade Elfa med en annan leverantör för hanteringen av domännamn, men efter att AWA kopplade in Dotkeeper för vägledning i en specifik fråga, övergick de till Dotkeeper för att även dra nytta av fördelarna med att ha tjänsterna inom samma hus. Detta ledde till förbättrad trygghet, monitorering, vägledning och smidigare processer.

”Det gör att vi känner oss trygga med att Elfas domännamn och varumärken hanteras på bästa sätt, så att vi kan lägga vårt fokus på att göra det vi är bäst på, nämligen att utveckla och erbjuda människor smarta och hållbara förvaringslösningar.”

Samarbetet med AWA | Dotkeeper inkluderar hanteringen av varumärken, domännamn, domänbevakning, vägledning och rapportering. Cecilia poängterar att samarbetet har erbjudit kunnig och snabb support, smidiga processer samt trygghet i den professionella hanteringen av deras frågor.

På frågan om rekommendation av AWA | Dotkeeper till andra bolag, svarar Cecilia att hon redan har gjort det och uttrycker sin positiva erfarenhet med ett leende.