Säkra dina affärskritiska domännamn med 100% DNS-tillgänglighet Säkerställ att dina domäner aldrig kan drabbas av nedtid till följd av DNS-avbrott. Dotkeepers tjänst Premium DNS garanterar 100% upptid och extra hög säkerhet.

Affärskritiska dommännamn med hög trafikvolym, som domännamn till huvudsajter och betalsajter, får inte riskera att gå ner på grund av problem med en eller flera servrar. Det kan räcka att en webbplats ligger nere en kort stund för att orsaka betydande ekonomiska och säkerhetsmässiga skador. Om din DNS-tjänst inte fungerar, spelar ingenting annat i din IT-infrastruktur någon större roll. 

Med Dotkeepers tjänst Premium DNS placeras dina domännamn på en DNS-tjänst med extra hög säkerhet och garantier om 100% upptid. Du slipper oroa dig för DNS-problem eller driftstopp – tjänsten kommer alltid att hitta namnet/IP-adressen.

Dotkeeper använder IP Anycast, ett nätverk av namnservrar spridda över hela världen som sänder samtidigt från en och samma IP-adress. För att tjänsten ska påverkas krävs det att alla servrar i hela världen slås ut på en gång. Det kan jämföras med Unicast DNS, där det räcker att endast en server går ner för att börja ge negativa effekter.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta oss idag!

Detta ingår i vår Premium DNS-tjänst:

 • IP Anycast

  Namnservrar som är anslutna till flera operatörer samtidigt genom tekniken IP Anycast.

 • Utspridda datacenters

  Datacenters utspridda på 64 platser globalt över fyra kontinenter.

 • Flera moln

  Nätverk som är uppdelat i flera moln för största möjliga säkerhet.

 • Fem namnservrar

  Fem namnservrar som svarar auktorativt för din domän.

 • Framtidssäkrad

  Utvecklat stöd för EDNS, IPv6 och DNSSEC.

 • Skydd 24/7

  Plattformen är övervakad dygnet runt, året om.