Jobba på Dotkeeper – väx med oss

Att jobba på Dotkeeper innebär spännande arbetsdagar i en entreprenöriell miljö. Du som blir en del av vårt stjärnteam får samarbeta med välkända varumärken både i Sverige och internationellt – och följa med på en helt unik tillväxtresa på ett bolag där du kan göra avtryck på riktigt.

Dotkeeper söker alltid skarpa lagspelare som sätter kunden i centrum och drivs av att hjälpa andra att utvecklas. I utbyte lovar vi dig utmanande uppgifter på en arbetsplats där sträckan mellan beslut och action är kort. Här jobbar alla mot samma mål: att erbjuda våra kunder en förstklassig tjänst för strategi, support och förvaltning av domännamn.

Som bolag befinner vi oss i stark tillväxtfas. För att trivas hos oss behöver du därför motiveras av att bära ansvar för bolagets utveckling och kunna hugga in där det behövs. Du kommer att växa tillsammans med oss – och med våra kunder. Därför ser vi också att du har ett stort kundhjärta. Det är trots det allting handlar om.

Här är ett smakprov på hur det kan se när vi träffas på våra årliga Dotkeeper Days, se fler bilder i från våra resor under hashtagen #dotkeeperdays på Instagram.

Lediga tjänster

 • Teknisk Support

  Klappar ditt hjärta extra för god kundservice? Är du en strukturerad och kommunikativ lagspelare? Är du intresserad av domännamn, DNS och SSL/TLS-certifikat (eller intresserad av att bli?) Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta i ett tillväxtföretag där du får ta stort eget ansvar?

  Då är det kanske just dig vi söker till vårt högt uppskattade Fulfilment-team!

  Om du vill ha utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö och härlig gemenskap, och samtidigt vara en del av en större global organisation, som AWA Group, är detta rollen för dig.

  Om tjänsten:
  Domännamn är idag en av de viktigaste tillgångarna för företag och deras varumärke. Dotkeeper är ett snabbväxande bolag (fyrfaldigt belönade av DI Gasell) som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt.

  Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

  I rollen som Teknisk Support har du en nyckelroll i vårt Fulfilment-team, som arbetar med att säkerställa kvalitativ hantering och leverans till våra kunder samt med kundsupport. Du arbetar i nära dialog med kunder och kundansvariga för att bistå med teknisk support, utförande av beställningar och assistans vid kundprojekt. Du hanterar flera projekt och arbetsuppgifter löpande och arbetar med en förväntan att alltid hålla noggrannhet och service i samtliga delar av ditt arbete.

  Du är också delaktig i att upprätta och utveckla rutiner och processer för bästa möjliga kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet.

  I arbetsuppgifterna ingår också fakturering och kundsupport kring faktureringsfrågor. Vi har dock inga krav på förkunskap kring detta.

  Vad vi söker
  Vi söker dig som brinner för att ge kunder och kollegor god service, och att hålla högsta kvalitet i dina arbetsuppgifter. Du trivs i att arbeta i ett team, men är också duktig på att arbeta självständigt mot gemensamt satta mål. Du är en person som inte väntar på att saker ska göras, utan själv kan se behov och potential, och ta tag i det du identifierar.
  Som person är du positiv, lösningsorienterad och strukturerad. Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom teknisk kundservice och IT-tjänster samt har god allmän teknisk förståelse och intresse och driv att lära sig mer om domännamn, DNS och relaterade ämnen/produkter. Du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligen som i skrift på svenska och engelska.

  Kvalifikationer
  För att passa bra i rollen ser vi gärna att du som söker bland annat;

  Krav:
  • Arbetslivserfarenhet inom teknisk kundservice
  • Är strukturerad och lösningsorienterad med sinne för relationer och service.
  • Har god blick för detaljer.
  • God teknisk förståelse.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Motiveras av att arbeta i lag med gemensamma mål, utveckling, frihet under eget ansvar och att driva processer framåt.
  • En stjärna på kundservice.

  Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet av att arbeta operativt och med support i ärenden kopplade till ex. domänhantering, DNS, SSL/TLS, webbhosting inom B2B.
  • Har förståelse för processer och rutiner kring domänhantering.
  • Har en förmåga att hantera flera projekt och arbetsuppgifter löpande.

  Vad vi erbjuder

  Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. Varje år gör vi medarbetarundersökningar, och vi är mycket stolta över att ha väldigt nöjda medarbetare. Då vi är i tillväxt, och del av AWA Group, finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig med sådana aspirationer.
  För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta en perfekt arbetsplats.

  START
  Start sker enligt överenskommelse.

  PLACERING
  Tjänsten är på heltid och kan utgå från våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Men med möjlighet att arbeta på distans vid behov.

  LÖN
  Lön och villkor mm sätts individuellt.

  ÖVRIGT
  Tjänsteresor förekommer.

  ANSÖKAN
  Maila din ansökan och CV till jobb@dotkeeper.com. Urval sker löpande så skicka din ansökan snarast om du är intresserad.

 • Client Manager

  Är du intresserad av tech, försäljning och relationer? Trivs du som bäst när du får ta mycket eget ansvar och känner att du har förutsättningar att växa i din yrkesroll? Har du erfarenhet inom B2B försäljning?

  Då kan det vara just dig vi söker! Vi på Dotkeeper fortsätter att växa och vill nu förstärka vårt team med en målfokuserad Client Manager.

  Om du vill ha utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö och härlig gemenskap, och samtidigt vara en del av en större global organisation, som AWA Group, är detta rollen för dig.

  Om tjänsten

  Dotkeeper är ett snabbväxande bolag (fyrfaldigt belönade av DI Gasell) som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt.

  Vi söker dig som vill ta nästa kliv i karriären och hjälpa företag att skydda sitt varumärke digitalt.

  Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

  Som Client Manager hos oss kommer du ansvara för att:
  – Förvalta några av Dotkeepers spännande kundportföljer och relationer.
  – Bygga och utveckla din egen kundportfölj, samt vårda dina kundrelationer genom god rådgivning och service.
  – Koordinera med interna team samtidigt som du upprätthåller snabb och god kommunikation mot slutkund.

  Hos oss kommer du också att ha eget försäljingsbudgetansvar och driva dina egna processer och aktiviteter för att möta mål och KPI:er. Du kommer att ingå i ett team som leds av vår Head of Client Team.

  Vi på Dotkeeper ingår i AWA Group (ledande konsultföretag inom immateriella rättigheter i Europa och Asien) och vi har därför ett nära samarbete med AWA.

  Som Client Manager hos oss kommer dina arbetsdagar att innebära en hel del kundkontakt och kundmöten, såväl digitalt, som per telefon och ute hos kund.

  Kvalifikationer

  För att passa bra i rollen ser vi gärna att du som söker bland annat;
  • Har flera års arbetslivserfarenhet av B2B-försäljning med goda resultat, erfarenhet inom domännamnshantering är meriterande.
  • Vill vara med på en bolagsresa där din insats verkligen gör skillnad
  • Motiveras av höga mål, utveckling, frihet under eget ansvar och att driva processer framåt
  • Är en målinriktad, strukturerad och lösningsorienterad person med sinne för relationer och service
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift

  Vad vi erbjuder
  Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. Varje år gör vi medarbetarundersökningar, och vi är mycket stolta över att ha väldigt nöjda medarbetare. Då vi är i tillväxt, och del av AWA Group, finns det goda möjligheter att klättra inom organisationen för dig med sådana aspirationer.

  För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

  Övrigt

  Tjänsten är på heltid och kan utgår från våra kontor i Stockholm.
  Start sker enligt överenskommelse.
  Lön och villkor mm sätts individuellt.
  Möjlighet att arbeta distans vid behov.
  Tjänsteresor förekommer.

 • Sales Developer (Stockholm)

  Har du ett brinnande intresse för relationer och försäljning? Vill du jobba i en bransch som är i stark frammarsch? Vill du ha utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö och härlig gemenskap, och samtidigt vara en del av en större global organisation, som AWA Group?

  Då kan detta vara något för dig!

  Vi på Dotkeeper växer och söker nu efter drivna Sales Developers till vårt Stockholms-kontor.

  Om tjänsten
  Domännamn är idag en av de viktigaste tillgångarna för företag och deras varumärke. Dotkeeper är ett snabbväxande bolag (fyrfaldigt belönade av DI Gasell) som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt.

  Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

  Som Sales Representative hos Dotkeeper blir du en representant för oss och agerar första kontaktpunkten mot nya kunder. Du kommer att ansvara för att bygga och utveckla relationer med nya kunder som har behov av våra tjänster. Ditt jobb blir att identifiera intressanta prospekts för att etablera en dialog, samt att ta hand om en del av våra inkommande förfrågningar, för att matcha kundernas behov med vårt erbjudande. Du kommer att hjälpa ledande varumärken att utveckla och skydda sina digitala tillgångar, utforma namskyddsstrategier och samarbeta med kollegor för att detta ska ske såväl strategiskt som operativt.

  Hos oss kommer du att ha eget budgetansvar och driva dina egna processer och aktiviteter för att arbeta mot mål och KPI:er. Du kommer att ingå i ett team som leds av vår Head of Sales, och har också tillgång till en dedikerad sales coach.

  Vi på Dotkeeper ingår i AWA Group (ledande konsultföretag inom immateriella rättigheter i Europa och Asien) och vi har därför ett nära samarbete med AWA. En av dina viktigaste uppgifter blir att bistå AWAs konsulter och kunder kring domännamn och skräddarsy lösningar och strategier.

  Som Sales Representative hos oss, kommer dina arbetsdagar att innebära en hel del kundkontakt och kundmöten, såväl digitalt, som per telefon och ute hos kund.

  Kvalifikationer
  För att passa bra i rollen ser vi gärna att du som söker bland annat;
  • Vill vara med på en bolagsresa där din insats gör skillnad
  • Motiveras av höga mål, utveckling, att ta eget ansvar och att driva processer framåt
  • Är en social, modig, strukturerad, lösningsorienterad och målmedveten person med sinne för relationer och service
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av B2B försäljning med dokumenterat goda referenser
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift
  • Om du har arbetslivserfarenhet av att hjälpa företag med digital varumärkesvård och domännamnshantering är det en fördel

  Vad vi erbjuder
  Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. Varje år gör vi medarbetarundersökningar, och vi är mycket stolta över att ha väldigt nöjda medarbetare. Då vi är i tillväxt, och del av AWA Group, finns det goda möjligheter att klättra inom organisationen för dig med sådana aspirationer.

  För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

  Övrigt
  Tjänsten är på heltid.
  Start sker enligt överenskommelse.
  Lön och villkor mm sätts individuellt.
  Kontor i centrala Stockholm med möjlighet att arbeta distans vid behov.
  Tjänsteresor förekommer.

Spontanansökan Hittar du ingen ledig tjänst som passar din profil?

Är du sugen på att jobba hos oss men hittar ingen tjänst som passar dig just nu? Spontansök till oss! Maila din ansökan och CV till oss på jobb@dotkeeper.com.