Få hjälp med kvalificerad värdering av domännamn för en lyckad domännamnsaffär

Domännamn är svårt värderade tillgångar. Lite förenklat kan man säga att ett domännamn är värt vad köparen vid given tidpunkt är beredd att betala, men även parametrar som toppdomän och marknadsföringspotential spelar in. Våra domänexperter hjälper dig göra en kvalificerad domännamnsvärdering för en lyckad affär när du ska köpa eller sälja domännamn. Värderingen kan också vara underlag i bokföringen, för att kunna sätta upp domännamnet som en tillgång.

Domännamn är svårt värderade tillgångar. Lite förenklat kan man säga att ett domännamn är värt vad köparen vid given tidpunkt är beredd att betala, men även parametrar som toppdomän och marknadsföringspotential spelar in. Våra domänexperter hjälper dig göra en kvalificerad domännamnsvärdering för en lyckad affär när du ska köpa eller sälja domännamn.

Dina domännamn är några av ditt företags viktigaste tillgångar. När du ska sälja din domän, eller köpa någon annans, är det viktigt att förstå dess värde för att kunna göra en bra affär. Vi kan också göra värderingar som fungerar som underlag till att kunna sätta upp domännamnet som en tillgång i bokföringen. 

Dotkeeper bistår löpande med råd och konsultation vid köp och försäljning av domännamn på andrahandsmarknaden. Våra domänexperter har många års erfarenhet av kvalificerad värdering av domäner och kan hjälpa dig att göra en lyckad affär.

När vi värderar domännamn tittar vi bland annat på sökvolymsdata, TLD och statistik från liknande försäljningar och gör en noggrann värdering. Vill du sedan ha hjälp att sälja eller köpa domännamnet hjälper våra experter dig vidare

En expertvärdering med tillhörande intyg via Dotkeeper kostar 5390kr ex moms. 

Ska du köpa eller sälja domännamn? Kontakta oss idag så hjälper vi dig med värderingen!

  • Värderingsintyg

    Vi utfärdar ett värderingsintyg med bakgrund till värderingen, signerad av två domänexperter.

  • Gör en bra affär

    Öka dina chanser till en bra affär genom att vara väl förberedd.

  • Erfarna experter

    Våra konsulter har många års erfarenhet av kvalificerad värdering av domäner.