Svenska English Dansk
  • Meny
  • Välj språk

Förvärv av domännamn

Vill du köpa ett domännamn som redan är registrerat av någon annan? Eller vill du ha hjälp att sälja ett domännamn av högre värde?

Våra konsulter har en gedigen erfarenhet av förvärv och är bland de mest anlitade i Sverige – så hos oss är du i trygga händer.

Dotkeeper sköter löpande förvärv och försäljningar av domännamn på andrahandsmarknaden världen över åt våra kunder. Vi arbetar i flera steg för att hela processen, från förhandling till teknisk överföring av domännamnet, skall bli så effektiv som möjligt. Och för att det skall bli en lyckad affär, såklart.

Läs mer om andrahandsmarknaden och domänförvärv här.

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma över din viktiga domän!

Från ax till limpa

Vi driver processen fram till affär – från identifiering av nuvarande innehavare, till förhandling, till att domännamnet är överfört på ditt företag.

Rådgivning

Våra konsulter hjälper dig med taktik, marknadsanalys och värdering för att affären ska bli lyckad.

Säkra processer

Vi hjälper till med kritiska moment såsom t.ex. säker hantering av betalningen, den tekniska flytten av domännamnet, samt byte av juridisk ägare.

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal