Våra tjänster

Registrering av domännamn

Effektiv registrering av domännamn under alla världens toppdomäner

Domännamn blir allt viktigare immateriella tillgångar

Domännamn är digitala varumärken och därmed viktiga immateriella tillgångar. Eftersom domäner möjliggör såväl webbadresser som epost, utgör dem grunden i den digitala närvaron.

Vilka domännamn ert företag behöver ha, beror bland annat på varumärken och geografiska marknader. Värt att komma ihåg är att domännamnsinnehav ska skydda era intressen, samtidigt som det ska stötta tillgänglighet och tillväxt - bland annat genom att öka era möjligheter att få trafik från sökmotorerna.

Vad är ett domännamn?

Ett domännamn (dotkeeper.com) består av ett ord eller en ordföljd (dotkeeper), som följs av en toppdomän (.com). För att kunna registrera ett domännamn behöver regler för respektive toppdomän följas. Varje toppdomän har idag sina egna regler för vad som gäller för att man skall kunna registrera hos dem. Ett exempel är att vissa landsdomäner kräver lokal närvaro (det vill säga ett lokalt bolag) eller varumärkesbevis, för att kunna registrera domännamn under ändelsen.

Global och trygg domänregistrering via Dotkeeper

Dotkeeper registrerar alla världens toppdomäner. Vi erbjuder även möjlighet att registrera domännamn under specifika landsdomäner även om ni idag saknar lokala företag, via vår tjänst lokal närvaro.

Vi är en ackrediterad registrar för den svenska toppdomänen, .se, vilket innebär att vi genomgått teoretiska och praktiska tester som utfärdas av IIS - Internetstiftelsen i Sverige. För dig som kund innebär detta en kvalitetssäkring.

Våra experter rådger gärna kring vilka domäner ditt företag bör ha! Tveka inte att kontakta oss om du vill diskutera kring ert domäninnehav, eller om du önskar hjälp att registrera domäner.

Dotkeeper Erbjuder

- Vi hanterar och registrerar domännamn globalt. Till oss kan du vända dig om du önskar assistans eller rådgivning kopplat till domännamnsregistreringar.

- Vi sköter hela processen åt dig medan du kan fokusera på annat.

- För dig som önskar erbjuder vi också lokal närvaro - som i vissa fall är ett måste för att få registrera vissa typer av landsdomäner.

Kontakta oss

Marcus Glaad, Sales Manager

info@dotkeeper.com
040 631 09 00
Lämna ditt nummer så kontaktar vi dig inom kort
Tack vi kontaktar dig snarast!
Något gick fel, prova igen.

Alltid hos Dotkeeper

Certifierad personal

Vi som jobbar här är certifierade av IIS - Internetstiftelsen i Sverige. En kvalitetsstämpel vi är mycket stolta över.

Personlig service

Vi vill lära känna dig! Alla kunder får en egen dedikerad rådgivare för att vi ska kunna leverera de bästa tjänsterna.

Säkra lösningar

Vi förvaltar tusentals domäner åt våra kunder. Alla domäner placeras på säkra tekniska lösningar med högsta standard.

Vad kan vi göra för dig?

Boka möte
Copyright © 2017 Dotkeeper. All Rights Reserved.
Cookies