• Meny
  • Välj språk

Lokal närvaro

När du vill registrera ett domännamn under en viss landsdomän, till exempel .de (Tyskland) eller .no (Norge), krävs det ibland att domänerna registreras på lokala företag. Dotkeeper kan se till att du uppfyller de lokala registreringskraven för så kallad lokal närvaro i över 30 länder.

Varje toppdomän har egna kriterier kring vad som gäller för att du ska få registrera domännamn under den specifika toppdomänen. Ett krav flera landsdomäner har är att domänerna ska registreras på lokala företag – så kallad lokal närvaro.

Kraven för lokal närvaro skiljer sig åt mellan olika landsdomäner och kan innebära olika former av lokal anknytning. I vissa fall krävs att du har ett registrerat varumärke i det aktuella landet.

Med Dotkeepers tjänst Lokal närvaro ser vi till att du uppfyller registreringskravet i dessa fall, samtidigt som du står kvar som ägare till domännamnen.

Vill du få hjälp med lokal närvaro för landsdomäner? Kontakta oss idag!

Domänregistrering världen över

Vi ser till att du uppfyller lokala registreringskrav i över 30 länder.

Rådgivning

Få hjälp och vägledning kring vilka domännamn du bör registrera.

Hjälp med registrering

Vi sköter domänregistreringen åt dig så att du får tid över till annat.

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal