Svenska English Dansk
  • Meny
  • Välj språk

Domänstrategi

Har ditt företag en domännamnsstrategi som matchar er affärsstrategi?

Domännamn är navet i en digital närvaro. De är viktiga tillgångar som kan liknas vid digitala varumärken. Rätt domäner hjälper er att vårda och stärka ert intellektuella kapital, samtidigt som de möjliggör tillgänglighet, webbtrafik och expansion.

Att ha rätt domännamn enligt affärsmål, målgrupp och marknadsplan är därmed viktigt för alla företag idag.

Dotkeeper hjälper företag att kartlägga förutsättningarna kring er domänportfölj med utgångspunkt vart ni är idag – och vart ni är på väg. I vår rådgivning använder vi data (målgruppsanvändning, sökvolymer, försäljningar från andrahandsmarknaden) och kundkännedom. Utifrån detta rådger vi er om vilka domännamn ni bör behålla, sälja, köpa eller registrera. Det är viktigt för oss att lära känna våra kunder för att kunna ge bästa vägledning och service.

I denna tjänst ingår också att vi tar fram riktlinjer för hur ni internt ska arbeta med era domännamn för att ha en så säker, och effektiv, hantering som möjligt.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig ta ett grepp om din domänstrategi!

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal