Svenska English Dansk
  • Meny
  • Välj språk

Värdera domännamn

Domännamn är svårt värderade tillgångar. Sammanfattat är ett domännamn värt, vad en person eller företag vid ett givet tillfälle är bereda att betala. Självfallet finns det dock några grundläggande parametrar att kika på, aktuell toppdomän och marknadsföringspotential, för att nämna några.

En domän är idag en av ditt företags viktigaste tillgångar. Är du intresserad av att sälja din domän, eller köpa någon annans för den delen, är det bra att ha en förståelse för dess värde för att kunna göra en bra affär.

Dotkeeper bistår löpande med råd och konsultation vid köp– och sälj av domännamn på andrahandsmarknaden. Våra domänexperter har många års erfarenhet av kvalificerad värdering av domäner och kan hjälpa dig att göra en lyckosam affär!

Genom att samla ihop information från flera variabler (som till exempel: sökvolymsdata, TLD, och statistik kring liknande försäljning) tar vi fram en noggrann värdering av domännamnet i fråga.

Vill du sedan ha hjälp med att sälja eller köpa domännamnet, har vi expertkompetens för att hjälpa dig vidare.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att värdera domännamnet du önskar eller vill sälja!

Värderingstyg

Vi utfärdar ett värderingsintyg med bakgrund till värderingen, signerad av två domänexperter.

Gör en bra affär

Öka dina chanser till en bra affär genom att vara väl förberedd.

Erfarna experter

Våra konsulter har många års erfarenhet av kvalificerad värdering av domäner.

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal