• Meny
  • Välj språk

Registrera domännamn

Vi hjälper dig att registrera rätt domäner på rätt marknader. Skydda ert brand från registreringar av tredje part och bygg en framgångsrik digital närvaro.

Domännamn fungerar som navet i den digitala närvaron och är kritiska för att bygga ett starkt varumärke online. Vilka domännamn ditt företag behöver ha beror bland annat på dina varumärken och vilka geografiska marknader du är aktiv på. Ditt domännamnsinnehav ska skydda dina intressen, samtidigt som det ska stötta ditt företags tillväxt och tillgänglighet online. Det gör det bland annat genom att generera rätt trafik från sökmotorerna och anpassas efter din målgrupp. 

När du ska lansera nya varumärken är det därför viktigt att du tidigt registrerar rätt domännamn enligt en uttänkt strategi och process. Det finns annars en risk att någon annan bevakar din juridiska varumärkesansökan eller domänregistrering för att registrera domäner med ditt namn i spekulativt syfte.

Dotkeeper registrerar alla världens toppdomäner. Vi kan även hjälpa dig att registrera domännamn under specifika landsdomäner, även om du idag saknar lokala företag. Läs mer om vår tjänst Lokal närvaro.‍

Ska vi hjälpa dig att välja och registrera domännamn för ditt företag? Kontakta oss idag!

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal