• Meny
  • Välj språk

Trademark Clearinghouse

Säkra ditt varumärke och få förtur till nya toppdomäner

När det släpps nya toppdomäner kan du vara en av de första att få registrera ditt varumärke under dem. Få ett försprång samtidigt som du skyddar ditt varumärke genom att registrera det i Trademark Clearinghouse (TMCH). 

Trademark Clearinghouse (TMCH) drivs på uppdrag av ICANN och är en databas för varumärken som främjar varumärkesinnehavare i samband med lansering av nya toppdomäner. 

Att registrera ditt varumärke hos TMCH är ett kostnadseffektivt sätt för dig som varumärkesägare att få försprång och kontroll.

  • Du får förtur till att registrera ditt varumärke när det släpps nya toppdomäner.
  • Du får information när någon annan part försöker registrera domännamn som innehåller ditt registrerade varumärke. Den obehöriga parten får i sin tur en varning vid registreringstillfället, vilket motverkar domänspekulationer.

Vill du skydda dina varumärken i TMCH? Våra experter berättar gärna mer om ansökningsprocess, kostnad och kriterier – kontakta oss för mer information!

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal