Svenska English Dansk
  • Meny
  • Välj språk

Varumärken

En av de viktigaste tillgångarna hos ett företag är dess varumärke. Varumärket är det effektivaste verktyget för att kommunicera med köparna av en vara eller tjänst. Många organisationer investerar mycket tid och pengar på att bygga och stärka sitt varumärke, och därför är det också viktigt att skydda det. Du gör detta enklast och mest kostnadseffektivt genom en varumärkesregistrering.

Beroende på vad ditt varumärke står för och vad din verksamhet erbjuder, kan det som skyddas se olika ut – allt från en reklamslogan till ord eller figurer. För att få ett varumärkesskydd måste det som du erbjuder och marknadsför, skilja sig från vad dina konkurrenter erbjuder. Genom att göra en varumärkesregistrering eliminerar du risken för att andra aktörer ska använda varumärken som liknar ditt för varor eller tjänster som går att förväxla med dina.

Dotkeeper är en del av AWA Group och kan hjälpa dig med dina varumärkesregistreringar, din varumärkesstrategi eller andra varumärkesfrågor. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal