• Meny
  • Sv/En

Registrera varumärke

Registrering av Varumärke

En av det viktigaste tillgångarna ett företag har är dess varumärke, mycket av den dagliga verksamheten för organisationer och företag involverar arbete kring att stärka varumärket. Stora summor pengar och tid investeras i processen att bygga ett varumärke och därför är det viktigt för dig som bedriver verksamhet att skydda ditt varumärke. Detta görs enklast och mest kostnadseffektivt genom en varumärkesregistrering.

Beroende av vad ditt varumärke står för och vad din verksamhet erbjuder kan det som skyddas se olika ut. Det kan vara allt från en reklamslogan till ord eller figurer. Det som efterfrågas är att det du erbjuder och marknadsför måste skilja sig från vad dina konkurrenter erbjuder. Genom att göra en varumärkesregistrering eliminerar du risken för att andra obehöriga ska använda varumärken som liknar ditt för att sälja varor eller tjänster som går att förväxla med dina.

Som en del av AWA group erbhuderer Dotkeeper Hjälp att registrera varumärken. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal