Svenska English Dansk
  • Meny
  • Välj språk

Patent

Det finns många goda skäl till att ansöka om ett patent på din innovation. Ett patent hjälper dig att ligga i täten inom ditt teknikområde och ger dig en bättre marknadsposition. Det kan hindra konkurrenter från att plagiera din produkt eller försöka patentskydda en innovation som du har utvecklat men ännu inte introducerat på marknaden.

Ett patent synliggör och ökar värdet i ditt bolag, vilket är avgörande vid investeringsdiskussioner, försäljningar, fusioner och liknande. Det är även ett försäljningsargument, eftersom patentskyddet stärker företagets position på en allt mer internationaliserad marknad med stora utmaningar.

Genom AWA kan vi hjälpa dig med varje steg i processen, från att skriva patentansökningar till att beivra intrång och hantera giltighetsutredningar. Vi tar hand om juridiken och administrationen, så att du kan koncentrera dig på den kommersiella utvecklingen av dina innovationer. Kontakta oss redan idag!

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal