.sport – Så mycket mer än bara sport!

Sport är mycket mer än bara ett spel och en hobby. Många människor lever för den sport de intresseras av och genom detta engagemang växer också stora Communities fram.

Oavsett vilken sport du är intresserad av eller vilken plats i världen du befinner dig på är den nya TLDn .sport som lanseras den 4 september 2018 både dynamisk och rolig till allt sportrelaterat webbmaterial. Domänen passar bra till såväl Communities som till tränare och professionella lag på elitnivå. Den nya TLDn fungerar även utmärkt till sportmedier som rapporterar från sportevenemang.

.sport är en TLD som funkar utmärkt internationell och ger användaren en tydlig överblick över vilken typ av innehåll webbplatsen de besöker har. .sport erbjuder en ökad synlighet för dig som exempelvis driver en sportblogg, enligt 101domian.com är .sport en generisk TLD som gör att du når ut till en bredare målgrupp än om du använder en TLD som exempelvis .soccer. För att få registrera en .sport-domän måste ditt varumärke användas eller vara avsett att användas till sportrelaterade aktiviteter på nätet.

För dig som är intresserad av .sport öppnar Sunrise perioden den 4 september, för att kunna registrera dig i Sunrise är det enda som krävs en godkänd TMCH registrering (Trademark Clearinghouse). För dig som inte har en TMCH registrering släpps .sport för allmänheten i början av 2019.

Våra experter hjälper dig skydda ditt varumärke i TMCH, kontakta oss så berättar vi mer om anöskningsprocessen, kostnad och vilka kriterier som krävs för en registrering av TMCH!

För mer information om .sport, besök all.sport!