Skydda ditt Varumärke – Vikten av Domänbevakningstjänster

Är ditt varumärke rustat att bekämpa digitala intrång?

Låt inte tredjepartsdomänregistreringar hota ditt varumärkes rykte och ekonomiska stabilitet. Titta på den här videon och se hur AWA I Dotkeepers domänbevakningstjänster kan hjälpa dig att skydda ditt varumärke i det digitala rummet. Håll dig steget före och säkra din varumärkesidentitet idag!

Digitala intrång och mer specifikt, tredjepartsdomännamnsregistreringar är idag en av de vanligaste hoten som varumärkesägare står inför. Dessa domäner kan användas för en rad skadliga aktiviteter, såsom phishing, distribution av skadlig kod eller försäljning av förfalskade varor. Detta kan i sin tur orsaka oåterkallelig skada på varumärkesryktet och även stora monetära förluster.

Företag i alla storlekar riskerar tredjepartsdomännamnsregistreringar som använder exakta eller nära varianter av deras registrerade varumärken. Och domänbevakningstjänsten kan avsevärt hjälpa till att identifiera och vidta åtgärder mot detta. Det är viktigt för alla företag att skapa en ren och tydlig digital närvaro genom att bygga en stark kärnportfölj och lägga till en domänbevakningstjänst ovanpå det.