Domänleverantör eller en sann Domänpartner – vad är skillnaden och varför spelar det roll?

Att hantera domäner kan verka som en enkel uppgift, men det finns verkligen en hel del att tänka på när det gäller domänhantering på företagsnivå. Det handlar inte bara om att registrera eller förnya domännamn, utan det handlar om att ha en väl genomtänkt domänstrategi som stöder företagets övergripande affärsstrategi och mål.

När det gäller att välja en leverantör för din domänhantering finns det en stor skillnad mellan en riktig domänpartner och enbart en domänleverantör. En riktig domänpartner är någon som inte bara hanterar förnyelse av dina domäner, utan som också kan ge dig hög personlig service, strategisk rådgivning och stöd för att hjälpa dig att bygga en stark domänportfölj som skyddar din varumärkesidentitet och ditt företags rykte på nätet.

Det finns mycket att vinna i att ha en partner som förstår vikten av en väl genomtänkt domänstrategi. En som hjälper till med att välja rätt domäner som adderar värde och skyddar ditt varumärke online. – Men det är lika viktigt att ha en leverantör som förstår de mjuka värdena, som att ha en personlig kontakt och att ha tillgång till kompetent och erfaren personal med anpassade lösningar som ger utrymme för just dina utmaningar.

Det handlar inte bara om att ha tillgång till rätt domännamn och varumärken, utan också om att kunna ha en personlig relation med din leverantör.

Om du har möjlighet finns det också stora fördelar med att samla alla dina domännamn och varumärken hos en leverantör. Genom att ha all din IP samlad i ett hus kan du få bättre överblick och samordning av dina IP-strategier, öka effektiviteten och minska kostnaderna för hantering av din IP-portfölj. Hos Dotkeeper och AWA har vi inte bara expertis inom domänhantering och varumärken, utan också inom patent, design, upphovsrätt och andra områden inom IP.

Så om du letar efter en riktig domänpartner som kan ge dig hög personlig service, strategisk rådgivning och stöd för att hjälpa dig att bygga en stark domänportfölj och skydda din varumärkesidentitet och rykte på nätet, kontakta oss på Dotkeeper idag.