• Meny
  • Välj språk

Äg ditt varumärke på nätet. Skydda dina domännamn.

Vi tryggar ditt företags digitala förtroende, rykte och värde.

Dotkeeper – Din domänpartner

Dotkeeper är en ledande, internationell partner inom Corporate Domain Management. Vi tryggar våra kunders tillgångar, samtidigt som vi säkerställer att varumärken är närvarande och skyddade i den digitala världen. Vi erbjuder skräddarsydda domäntjänster för globala varumärken och företag som värdesätter sina digitala tillgångar och vänder oss framför allt till företag som vill ha strategiska och proaktiva domännamns- och bevakningstjänster nära sin verksamhet.

Globalt skydd, nära service

Dotkeeper är en del av AWA Group, ett ledande konsultföretag inom immaterialrätt. Med över 350 anställda och lokala kontor i Sverige, Danmark, Norge, Benelux, Schweiz, USA, Peking och Hong Kong. Tillsammans nyttjar vi synergier, och erbjuder våra kunder strategiska fördelar, med en fullservicelösning för varumärken, domäner och digital IP.

99% av våra kunder förnyar sina avtal

Vi på Dotkeeper är otroligt glada över att våra kunder i så hög utsträckning stannar kvar hos oss. För oss har det alltid varit viktigt att kunder ska stanna för att de vill - och inte för att de måste. Därför låser vi aldrig in kunder i långa, krångliga avtal. Ovan siffra baseras på vår tjänst Domänförvaltning under 2020.

Eliminera risker

Kraftigt skyddsnät mot intrång, bedrägeri och hot mot ditt varumärke online.

Spara tid

Outsourca domänhanteringen till specialister och få tid till din kärnverksamhet.

Öka ditt bolagsvärde

Rätt val och strategisk hantering av immateriella tillgångar bygger värde i ditt bolag.

Hur är det att vara kund till Dotkeeper?

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal

Stolt domänpartner åt bland annat:

Just nu

Varför serieentreprenören Mattias Tyrberg köpte meme.com för $ 1 250 000

Hej Mattias och grattis till er nya, grymma domän! Tack! Jag är förvånad över att det gick att köpa domänen och är glad att vi…

Se artikeln