"Det är praktiskt att ha en kompetent partner som kan hjälpa oss med både varumärke- och domännamnshanteringen"

Säkerhet och Strategi som skyddar varumärkets tillväxt

Med visionen att bli ”the number 1 online provider” av festmode för kvinnor krävs en tydlig strategi och säkerhet för affärskritiska varumärken och domännamn. Tillsammans med AWA har Dotkeeper under 2019 hjälp Bubbleroom samla sina immateriella tillgångar under ett och samma tak. Vi är otroligt stolta över att kunna presentera vårt samarbete tillsammans med e-handelsjätten!

Berätta lite om Bubbleroom och er verksamhet?

Bubbleroom är ett fashion house online som säljer mode till kvinnor. Visionen är att bli nummer 1 på festmode för kvinnor. Vi designar och tar fram modekläder för våra kunder och säljer detta under våra egna varumärken som är Bubbleroom, Chiara Forthi, HappyHolly, Moments New York, Make Way och 77thFLEA. Vi säljer även externa såsom Goddiva, Tory Burch, Gant och IVYREVEL med flera.

Varför är det viktigt för er att arbeta strategiskt med domännamn och era varumärken?

Vår affärsmodell bygger på egna starka varumärken och en digital närvaro där vi både marknadsför, säljer och kommunicerar med våra kunder på nätet. Det är därför viktigt att vi har en strategi för att arbeta med våra varumärken och domännamn, som idag många gånger går hand i hand.

Vad ser du för värde att arbeta med AWA I Dotkeeper för era varumärken och domännamn?

Det är praktiskt att ha en kompetent partner som kan hjälpa oss med både varumärkeshanteringen och domännamnshanteringen eftersom dessa är så intimt kopplade i vår affärsmodell. Det är också skönt med en partner som både kan stötta oss strategiskt och operativt.

Vad upplever ni är den största skillnaden mellan innan och efter ni startade samarbetet med AWA I Dotkeeper?

Det är just att vi nu har en partner som kan hantera både domännamn och varumärken, samt en partner som tar en mer proaktiv roll gentemot oss, vilket vi uppskattar mycket.

Vad är resultatet av vårt samarbete för er?

Resultatet blir en tydlig strategi som skyddar varumärkenas tillväxt och värde!