.VANA: Din väg till web3 framgång

Nyligen lanserade registryt Internet Naming Co. fem nya TLD:er, inklusive .VANA, skapad för dig med intresse för framtidens internet.

Så, vad är speciellt med .VANA?
Låt oss bryta ner det i olika delar. .VANA är inte vilken TLD som helst – det är din biljett till framtidens internet, Web3. Det är den första och enda TLD:n som lanserats med syftet att expandera Web3:s användbarhet genom att dra nytta av etablerade bästa praxis från det traditionella domännamnssystemet, samtidigt som alla ICANN:s policys och processer följs. Skapat för att sömlöst fungera med stora Web3-ekosystem är .VANA lättillgänglig och kräver inga speciella API:er eller blockchain-kunskaper för att registrera. .VANA är perfekt för branschexperter, teknikentusiaster och alla som vill forma den nya digitala världen.

Varför ska du registrera en .VANA-domän?
För att det öppnar upp nya dörrar. Oavsett om du är en kodare med en ny app, en konstnär som vill visa upp NFT:er eller en person som vill starta ett blockchain-forum ger .VANA dig utrymme att göra din idé till verklighet.

Det som skiljer .VANA från andra TLD:er är hur den kombinerar det gamla med det nya. Som nämnts tidigare, följer .VANA, till skillnad från andra Web3-domäner, beprövade metoder och riktlinjer för domänregistrering genom att följa alla ICANN:s policys och processer, vilket gör .VANA enkel för alla att registrera.

Nu undrar du kanske hur du registrerar din .VANA. Det är enkelt. .VANA erbjuds i olika faser, från Early Access till General Availability. Från och med den 6 mars 2024 är TLD:n öppen för alla att registrera, då enligt ”först till kvarn”-principen.

Kort sagt, .VANA är inte bara en domän – det är din väg till framtidens internet.
I en värld som ständigt förändras lönar det sig att ligga steget före, skaffa din .VANA-domän idag.

Kontakta oss för mer information om registreringsprocessen, så hjälper vi dig genom varje steg till din .VANA-domän.