UC väljer Dotkeeper som sin domännamnsleverantör

Vi på Dotkeeper är glada och stolta över alla våra kunder. En av de senaste uppdragsgivarna vi välkomnat är UC AB, Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag med ca. 300 000 onlineanvändare, som nyligen valt Dotkeeper som domännamnspartner. Vi fick en pratstund med Åsa på UC.

 

1. Vad var det som gjorde att ni valde Dotkeeper som er domännamnspartner?

<div>- UC har arbetat med domännamnstrategier under många år och vi kände att i och med allt som sker på marknaden så såg vi över vår nuvarande samarbetspartner. Vi valde Dotkeeper som ny leverantör för att dom var ett nytt företag med engagerad och kunnig personal som såg vårt behov. Dessutom har dom en stabil registrar i grunden som hanterar alla toppdomäner som vi kan tänkas vara intresserade av.

”Vi valde Dotkeeper som ny leverantör för att dom var ett nytt företag med engagerad och kunnig personal som såg vårt behov.”

2. Hur använder ni era domännamn idag? Dvs, vilken funktion spelar dem för UC?
UC har flertalet registrerade varumärken och för oss är det en självklarhet att köpa in och bevaka våra intressen på domänmarknaden så ingen hinner före. Dessutom är det bra för vår sökoptimering av våra webbar att äga flera domäner som pekar rätt.

”Välj en bra strategisk partner som kan hjälpa er att hitta rätt, vid rätt tillfälle”

3. Vad har du för tips till andra som ansvarar för domäner på företag?
Köp köp köp, och välj en bra strategisk partner som kan hjälpa er att hitta rätt, vid rätt tillfälle. Nu gäller det även att hålla ögonen öppna för alla nya gtlds som kommer ut på marknaden. Vill man arbeta aktivt med sina domännamn och har kunskapen och tiden kan man göra mycket själv. Dock tipsar om att välja en partner som hjälper till istället för att försöka göra allt själv.

Vi på Dotkeeper är glada över förtroendet och ser fram emot ett gott och långvarigt samarbete!