Webinardags: Protecting your brand online – Ensuring you’re one step ahead of infringers

För att kunna växa och skala ett företag idag måste du kontinuerligt skydda ditt varumärke från urvattning och andra risker som t.ex. piratkopiering, cyberattacker och andra varumärkesintrång. Men med allt innehåll som ständigt skapas på Internet, i enormt hög hastighet, kan det vara ganska krävande att behålla kontrollen över sitt varumärke.

Registrera dig här!

Blocka kalendern den 9 september kl 14:00 för då håller Dotkeeper tillsammans med AWA ett spännande webinar!

Den digitala världen är en underbar plats. Tänk bara på alla fantastiska möjligheter som skapas tack vare den digitala utvecklingen.

Men till följd av alla dessa nya spännande möjligheter finns också en mörk sida. Idag sker majoriteten av varumärkesintrång online.

I vårt kommande webinar diskuterar våra experter Richard Magnusson och Ann-Charlotte Järvinen hur du ska hantera intrång på ditt varumärke online, med fokus på domännamn, sociala medier och marknadsplatser. Vi går igenom hur du upptäcker, hanterar och förhindrar varumärkesintrång. Vi kommer också att behandla praktiska fall och ge rekommendationer om hur du kan ligga ett steg före inkräktare.

När? 9 september, kl 14:00

Var? Via GoToWebinar

Låter det intressant? Anmäl dig till vårt kostnadsfria webinar idag!

Webinaret är kommer hållas på engelska.