Nu lanserar vi en ny kundportal!

Äntligen!

Vi på Dotkeeper och AWA är glada och stolta över att kunna presentera vår nya kundportal. En modern, användarvänlig och säker kundportal, som ytterligare stärker kopplingen mellan domännamn och varumärken genom visuella strategiska element. Portalen gör det enklare att hantera sina domännamn på ett effektivt och säkert sätt, 24/7.

Kundportalen, som utvecklats i samarbete med HiQ Skåne, är nu live och vi har påbörjat onboardingen av kunder. Vår förhoppning är att alla våra kunder ska vara aktiva i portalen innan årsskiftet. Hittills har responsen vi erhållit varit mycket positiv, vilket gläder oss mycket.

Hade det varit andra tider hade vi velat bjuda in alla kunder till en lanseringsfest, men under rådande omständigheter får sådana festligheter vänta. Under tiden samlar vi gärna in feedback som hjälper oss att fortsätta utveckla ett best-in-class verktyg.

Har du inte fått ditt nya inlogg än, men är nyfiken på kundportalen? Skicka ett mail till support@dotkeeper.com så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig snarast.