.NEW – En helt NY Toppdomän!

Har du en ny produkt, tjänst eller idé som ska lanseras? Då har vi den perfekta toppdomänen för dig, .NEW. En unik domän att använda för marknadsföring vid nylanseringar.

Mellan 15/10 2019 – 14/1 2020, under sunrise-perioden, finns det möjlighet att registrera domännamn med ändelsen .NEW för er som registrerat ert varumärke i TMCH. Innan TLDn slutligen släpps för allmänheten (General Availability) den 21/7 2020, släpps .NEW i landrush-perioden den 15/7 2020, men då till ett högre pris än när den slutligen släpps för allmänheten den 21/7 2020.

.NEW-domäner måste användas i syfte att generera nya actions online, exempelvis att den hjälper dina kunder att snabbt öppna en sida för skapa en nya action på. Ett exempel på en sådan action kan vara att du via Spotify går in på playlist.new – här redirectar domänen dig till en sida där du kan skapa nya spellistor. Google har också skapat sina egna domäner för docs.new, sheets.new och slides.new, där helt nya dokument, presentationer och sheets skapas och du som användare behöver endast skriva in ”dinaction”.new. Förbättra dina användares workflow genom att applicera den här typen av genvägar på vanliga actions som du vet att dina kunder gör på din site.

.NEW är också en domän som passar utmärkt för er som exempelvis planerar att lansera nya produkter och ökar möjligheterna för företag att associeras med något ”nytt”. Använd den då i syfte att skapa en ny action, exempelvis att dina kunder skickas till en sign-up sida.

Via Dotkeeper kan du registrera de flesta av världens öppna toppdomäner, kontakta oss för mer information kring processen eller vid intresse av den nya toppdomänen .NEW.

Om ni vill läsa mer ingående om .NEW, hittar ni mer information här!