Möt Pernilla, vår Business Development Manager

Vi är väldigt glada över att få presentera Pernilla Brocker, vår fantastiska Business Development Manager!

Välkommen! Berätta lite om dig själv!

Tack! 26 år och bosatt i Göteborg med min sambo. Jag har ett enormt sportintresse och har själv spelat handboll på elitnivå som ungdom, men sedan två år tillbaka har jag trappat ner till div. 2. Den lediga tid jag har läggs på träning, eller att umgås med min familj och vänner. På somrarna hittar ni mig i segelbåten, på lantstället eller nere i Grekland.

Mottot i livet är: ”Kunskap är makt”, vilket jag lever efter då jag försöker lära mig nya saker varje dag. Jag älskar även att dela med mig av min kunskap till andra.

Vilken är din nya roll? Vad innebär den?

Min nya titel är Business Development Manager och en central del är just affärer, samt att utveckla kundrelationer och upptäcka fler bolag som behöver vår hjälp. Detta kombinerar jag med min plats i ledningsgruppen, där jag hjälper till att utveckla vårt affärserbjudande.

Varför har du valt att arbeta på Dotkeeper?

Jag kommer från en entreprenörsfamilj och har länge haft en dröm om att få vara med och bygga upp ett framgångsrikt bolag. Då jag jobbat inom branschen ett tag kände jag till Dotkeeper sedan tidigare. Jag avgudade deras fokus på kunden, men även sättet de samarbetar med kunden och tillsammans utvecklar deras affärer.

Vad ser du mest fram emot på Dotkeeper?

Att fler kunder ska få lära känna oss och själva få upptäcka vårt kundfokuserade sätt att arbeta på, för att skydda och förvalta deras digitala tillgångar.

Vad kommer du att tillföra till Dotkeeper?

Två saker som jag kommer tillföra och dela med mig av är kunskap och energi.

Vad är det roligaste du vet?

När det är match såklart! För mig är varje ny arbetsdag en ny match… som jag vill vinna!

Vilken är din favoritdomän, just nu?

Jag är väldigt förtjust i .app, på grund av att jag sett att trovärdigheten för domänen vuxit sig stark på marknaden.