Möt Nete, vår fantastiska Senior Client Manager i Köpenhamn!

Vi är väldigt glada över att få presentera vår Senior Client Manager i Köpenhamn, Nete Bernt Hansson!

Välkommen Nete! Berätta lite om dig själv!

Mitt namn är Nete Hansson och jag bor i Köpenhamn med min man och min yngsta son (vi har två söner). Under åren har jag samlat på mig många års erfarenhet av rådgivning. Något som verkligen motiverar mig är att etablera och bygga upp långsiktiga kundrelationer. Jag är målmedveten och drivs av att alltid leverera service av hög nivå.

 

Vad är din nya roll? Vad betyder det?

I min nya roll som Senior Client Manager ansvarar jag för att etablera Dotkeeper på den danska marknaden, som en förstaklassig leverantör av strategisk rådgivning och hantering av domännamn.

 

Varför väljer du att börja jobba på Dotkeeper?

Jag väljer att arbeta på Dotkeeper då det är en spännande utmaning att få ansvaret för att etablera Dotkeeper på en ny marknad. Samspelet mellan Dotkeeper och Awa är unikt. Awa är en erkänd och väletablerad konsultbyrå inom patent- och varumärkesrådgivning. Dotkeeper kompletterar Awas erbjudande med vår expertis inom hosting av domännamn och alla tjänster som är kopplade till ett företags onlinenärvaro. Tillsammans med AWA kan vi hantera alla aspekter av ett företags IPR.

 

Vad ser du fram emot hos Dotkeeper?

Det som jag ser fram emot mest är att få vara en del av ett företag som kännetecknas av en fantastisk energi och entreprenörsanda.

 

Vad vill du ta med till Dotkeeper?

Jag kommer bidra med mycket erfarenheter kring strategisk rådgivning och kunskap om den danska marknaden.

 

Vad är det roligaste du vet?

Jag är en passionerade vinterbadare, något som jag föredrar att göra på min lediga tid.

 

Vad är din favoritdomän just nu?

Naturligtvis måste det vara .dk, vilket enligt DIFPs identitetskontroll nu betraktas som en av de säkraste zonerna i världen.

 

Med ett starkt affärssinne, kombinerat med gedigen erfarenhet av digital varumärkesstrategi och säkerhet kan Nete hjälpa dig att skydda dina viktigaste tillgångar, för mer information kontakta Nete via mail eller besök hennes Linkedin-profil.