Mot NamesCon 2017!

Vi närmar oss slutet på 2016 men redan nu ser vi fram emot starten på 2017.

Dotkeeper inleder 2017 precis som vi inledde 2016 – med att delta på världens främsta domännamnskonferens i Las Vegas, NamesCon.

Vår närvaro på NamesCon har tre huvudsakliga syften.

  1. Vi utbildar oss och tar del av viktiga marknadstrender samt delar med oss av våra erfarenheter från den nordiska marknaden i dagliga workshops och föreläsningar.
  2. Vi nätverkar med registrarer, andrahandsmarknadsplatser och domainers från hela världen.
  3. Vi förmedlar intresse från våra kunder till domäninnehavare och investerare kring framför allt .com-domäner som våra kunder har identifierat som intressanta att äga och i vissa fall är intresserade av att sälja.

Att hela tiden ha en god förståelse för den internationella marknaden, vilka trender som är aktuella, vilka som investerar och varför ger oss ovärderlig kunskap i vårt arbete det kommande året.

På samma sätt ger oss nätverkandet förutsättningar för bra och respektfulla dialoger kring kommande förvärv och försäljningar.

Precis som förra året tar vi nu med oss uppdrag över till NamesCon från våra kunder. Har ni ett domännamn ni gärna vill äga eller ett domännamn ni överväger att sälja eller funderar på dess värde? Då är detta ett perfekt tillfälle att testa marknaden för det. Hör av er till mig (marcus@dotkeeper.com) så tar vi en diskussion om bästa väg framåt för just era önskemål.

Vi kommer även i år bevaka den stora live auktionen som arrangeras av NameJet och Right Of The Dot som i år bland annat innehåller domännamn som bar.com, casino.club, leads.com, och single.com.

Glöm inte följa oss på Twitter (@Dotkeeper) och LinkedIn för uppdateringar!