Möt Johanna – Dotkeepers Backoffice & Sales Assistant

Hej Johanna! Berätta lite om dig själv!

Jag kommer ursprungligen från Vara, ute på ”Schlätta”, men har under mina år bott och arbetat i såväl Göteborg, New York och San Fransisco. Nu har jag äntligen landat i Malmö tillsammans med min sambo och i juni 2018 tog jag min examen inom Medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning på entreprenörskap.

Medievärlden har alltid lockat mig och möjligheten att få skapa och sprida budskap som jag själv tror på. Att få göra detta tillsammans med Dotkeeper känns helt rätt!

Vilken är din roll? Vad innebär den?

Min roll som Backoffice & Sales Assistant innebär varierade arbetsuppgifter. Mina dagar fylls av att organisera, administrera och genomföra vårt arbete vid exempelvis fakturering, inköp och assisterar säljare med analysunderlag.

Varför valde du att börja jobba på just Dotkeeper?

Dotkeeper är ett nytänkande och spännande företag i en växande bransch där kunden alltid är i fokus. Det var självklart för mig då jag får jobba med det jag brinner för och tillsammans med alla kollegor tar vi Dotkeeper till nya höjder!

Det är otroligt spännande att få vara med på den här resan och se Dotkeeper utvecklas för varje dag.

Får man vara så fräck och fråga vad just du kommer bidra med?

Absolut! Jag skulle säga ordning och reda. Jag är en analytisk och strukturerad person, därför kommer jag bidra med en insikt och förståelse för hur vi arbetar idag och hur vi kan göra det ännu bättre.

Vad är det roligaste du vet?

Att få komma hem och träffa min familj! Inget går upp mot en god middag och att få sitta och prata en hel kväll tillsammans med dem.

Och slutligen – Vilken är din favoritdomän, just nu?

Jag älskar .ninja! Den visar hur cool domänvärlden är med så många alternativ som man inte ens kanske visste fanns!