Möt Elin, vår nya stjärna på Tech Support!

Vi på Dotkeeper är stolta och glada att kunna presentera Elin , som kommer att förstärka vårt Fulfilment-team.

Välkommen! Berätta lite om dig själv!

Jag är en värmlänning som har fastat nere i Skåne. I grunden är jag teknikintresserad, vilket resulterat i att jag har hamnat i domänbranschen. Katter, tv-spel och fotboll är också något jag gillar väldigt mycket.

 

Vilken är din nya roll? Vad innebär den?

Jag är supporttekniker och sitter i vårt fulfilment-team tillsammans med min fina kollega Anna. Väldigt kort kan man se det som att vi i praktiken fixar så att kunderna får det som de beställt och förväntar sig. Vi ser exempelvis till att domännamn registreras eller flyttas, och finns tillgängliga för tekniska frågor från både kunder och kollegor.

 

Varför väljer du att börja arbeta på Dotkeeper?

Hjalmar kontaktade mig och berättade om företaget, och jag fick snabbt intrycket av att det handlade om ett företag med mycket engagerade och trevliga människor som verkligen sätter kunden i fokus. Vi delar samma tänk och jag har känt mig välkommen redan från dag ett.

 

Vad ser du mest fram emot på Dotkeeper?

Att få jobba nära alla dessa inspirerande människor och att få vara med på den här spännande resan som att Dotkeeper gör.

 

Vad kommer du att tillföra till Dotkeeper?

Jag har tidigare jobbat med domäner och tekniska frågor mot en väldigt stor kundbas, och jag är övertygad om att det har gett mig nyttiga erfarenheter. Jag gillar detektivarbete, så jag ser fram emot att sitta och gräva i spännande problem.

 

Vad är det roligaste du vet?

Oj! Kanske bada, åka karusell och göra spännande saker tillsammans med familjen!

 

Vilken är din favorit domän, just nu?

Det får bli .se, alla dagar! Jag tycker att vi kan vara mycket stolta över hur den hanteras av IIS och vad de gör för internet som helhet.