Möt Daniel, ny Key Account Manager på Dotkeeper!

Vi på Dotkeeper är stolta och glada att kunna presentera Daniel King som vår nya Key Account Manager i södra Sverige.

Välkommen! Berätta lite om dig själv!

Jag är en riktigt ”Skånepåg”, uppväxt på en liten gård på ”lanned”. Jag har arbetat med domännamn och varumärkesskydd sedan hösten 2002.

Min fru och jag bor i ett hus utanför Trelleborg, tillsammans med vår hund och våra undulater. När jag inte arbetar så hittar man förmodligen mig i trädgården i full fart med något projekt.

Vilken är din nya roll? Vad innebär den?

Key Account Manager i södra Sverige. Det innebär att min huvudsakliga uppgift är att ta hand om kunder i detta område. Jag kommer att vara kundens rådgivare, partner och ambassadör, och se till att de får den uppmärksamhet och service de förtjänar.

Varför väljer du att börja arbeta på Dotkeeper?

Dotkeeper är ett av de få företag jag vet som säger att de sätter kunden i fokus och faktiskt efterlever det. Det gör att jag ser en framtid här. Jag kommer inte att behöva känna att jag inte kan ge mina kunder vad de förtjänar eller vad jag lovat.

Vad ser du mest fram emot på Dotkeeper?

Att få vara med när vi växer. Jag upplever det som att resan började för några år sedan, men att den riktiga expansionen börjar nu. Det är kul att få vara en del av det!

Vad kommer du att tillföra till Dotkeeper?

En lång erfarenhet av domänhantering och ett intresse för att växa och utvecklas tillsammans med bolaget.

Vad är det roligaste du vet?

Att se resultatet av slit i trädgården! När ens arbete blommar och bär frukt.

Vilken är din favorit domän, just nu?

Det varierar mellan .ninja och .horse. De två, för mig, säger allt om new gTLD program (nya toppdomäner) och vilken innovation dem öppnar upp för.