Möt Clara, ny Marknadskoordinator på Dotkeeper!

Vi på Dotkeeper är stolta och glada att kunna presentera Clara Edberg, som kommer att förstärka vår marknadsavdelning.

Välkommen!  Berätta lite om dig själv!

Jag är en ny-exad mediestudent som äntligen tar de första stegen ut i arbetslivet – att få göra detta på Dotkeeper känns helt fantastiskt!Jag har pluggat medie- och kommunikationsvetenskap på Linnéuniversitetet i Kalmar och med ett stort intresse för digital kommunikation kändes valet av utbildning solklar. Men nu har det blivit dags för mig att flytta ner till Malmö och påbörja ett nytt äventyr här på Dotkeeper.

Vilken är din nya roll? Vad innebär den?

Min nya roll som Marknadskoordinator innebär att jag, tillsammans med Sannah (Westerlund) och Anders (Johansson) ska ta Dotkeepers marknadsarbete till nya höjder! Mina dagar kommer att bestå av varierade marknadsuppgifter, men jag kommer framförallt jobba med att fylla våra sociala kanaler med spännande innehåll.

Varför väljer du att börja arbeta på Dotkeeper?

Första gången jag fick upp ögonen för Dotkeeper var när jag av en slump kom in på Dotkeepers Linkedin-profil. Jag gjorde en snabb research av Dotkeeper och insåg snabbt att detta var ett företag som jag ville arbeta på; ett nytänkande och modernt företag inom en snabbt växande bransch. Jag är säker på att det här är den perfekta arbetsplatsen att utvecklas på!

Vad ser du mest fram emot på Dotkeeper?

Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av det duktiga Dotkeeper-teamet, men också över att få se resultat från allt hårt jobb som alla medarbetare lägger ner.

Vad kommer du att tillföra till Dotkeeper?

Jag hoppas kunna tillföra en stor dos av positiv energi både till Dotkeeper-teamet men också till våra kunder. Då prio ett är våra kunder, hoppas jag att jag kan tillföra spännande och intressanta vinklar av domänvärlden via våra sociala kanaler som ni gillar.

Vad är det roligaste du vet?

Det absolut roligaste jag vet är att gå på nöjesfält (vill inte riktigt växa upp än), därför har jag siktet inställt på den nya berg-och dalbanan (Valkyria) på Liseberg i sommar. Ingenting går upp emot känslan när man sitter längst fram i en snabb berg- och dalbana!

Vilken är din favorit domän, just nu?

Min favorit domän just nu måste vara .app, som bara fortsätter att växa!!!