"Dotkeeper erbjuder de tjänster vi letar efter till ett bra pris med schyssta villkor."

Vad var idén bakom Dynamic Code?

Historien bakom Dynamic Code börjar på 90-talet och vår grundare Anne Kihlgren arbetade då på SKL med kriminaltekniska analyser i brottsutredningar. Hon såg tidigt möjligheterna kring DNA-analyser och hur det kan hjälpa människor att få olika svar kopplat till sin egen hälsa. Hon insåg också hur prover som kan utföras hemma kan spara tid och resurser, samt korta väntetiderna i vården. Då föddes Dynamic Code! Idag har vi en helhetslösning som effektiviserar hela vårdkedjan och ger kunderna tillgång till provtagning, diagnos och behandling på ett par dagar. Vi erbjuder över 20 självprovtagningskit inom maghälsa, infektioner, kvinnohälsa, könssjukdomar och livsstil.

Har pandemin på något sätt påverkat hur ni arbetar med ert digitala varumärke?

Pandemin har inte direkt påverkat hur vi arbetar med vårt digitala varumärke, men däremot har pandemin gett oss ett proof of concept, där många människor fått testa på självprovtagning och upptäckt dess fördelar.

Hur hittade ni Dotkeeper, vad var det som fick er att kontakta oss? 

Det började med att en gammal kollega hade varit i kontakt med er innan och talade gott om er. Efter att ha gjort en del research på Dotkeeper, såg vi att ni vunnit flera priser och att ni har ett etablerat kundnätverk, det var anledningen till att vi valde att kontakta er och fortsätta dialogen tillsammans.

Hur har processen/dialogen varit än så länge, vad fick er att välja Dotkeeper? 

Mycket bra. Tydligt, transparent, bra service och professionellt. Då vi inte riktigt haft ett tydligt ägandeskap kring domänhantering internt ansåg vi det bäst att använda oss av en extern partner. En partner som kan jobba dedikerat med detta, både med nuvarande och potentiellt nya domäner genom era breda tjänsteutbud. Dotkeeper erbjuder de tjänster vi letar efter till ett bra pris med schyssta villkor.