• Meny
 • Välj språk

Karriär

Bli en del av Dotkeepers framgångssaga

Jobba på Dotkeeper – väx med oss

Att jobba på Dotkeeper innebär spännande arbetsdagar i en entreprenöriell miljö. Du som blir en del av vårt stjärnteam får samarbeta med välkända varumärken både i Sverige och internationellt – och följa med på en helt unik tillväxtresa på ett bolag där du kan göra avtryck på riktigt.

Dotkeeper söker alltid skarpa lagspelare som sätter kunden i centrum och drivs av att hjälpa andra att utvecklas. I utbyte lovar vi dig utmanande uppgifter på en arbetsplats där sträckan mellan beslut och action är kort. Här jobbar alla mot samma mål: att erbjuda våra kunder en förstklassig tjänst för strategi, support och förvaltning av domännamn.

Som bolag befinner vi oss i stark tillväxtfas. För att trivas hos oss behöver du därför motiveras av att bära ansvar för bolagets utveckling och kunna hugga in där det behövs. Du kommer att växa tillsammans med oss – och med våra kunder. Därför ser vi också att du har ett stort kundhjärta. Det är trots det allting handlar om.

Här är ett smakprov på hur det kan se när vi träffas på våra årliga Dotkeeper Days, se fler bilder i från våra resor under hashtagen #dotkeeperdays på Instagram.

Lyssna på när några från teamet berättar om hur det är att arbeta på Dotkeeper.

Jobba hos oss? Se våra lediga tjänster nedan!

Vi bryr oss

På Dotkeeper bryr vi oss om våra kunder – och varandra. Vi är hårt arbetande personer där alla tar mycket ansvar, både för oss själva och varandra, för att vi ska nå våra mål. Vi behandlar alla som vi själva vill bli behandlade.

Styrkan finns i teamet

Det är viktigt att kunna fokusera rätt, men också att ha roligt när vi jobbar. Vi ser att en mix av kompetenser leder till de bästa resultaten. En viktig styrka är vårt teams blandade bakgrunder inom bland annat företagande, digital marknadsföring och teknik.

Execution is everything

Strategier och planer i all ära, men det är utförandet som är avgörande. Hos Dotkeeper blir du en nyckelperson där din insats kommer att göra tydlig skillnad och där du kan växa och utvecklas tillsammans med oss.

Lediga tjänster

Teknisk Support

Klappar ditt hjärta extra för god kundservice? Är du en strukturerad och kommunikativ lagspelare? Är du en tekniskt lagd person och intresserad av domännamn, DNS och SSL/TLS-certifikat(eller intresserad av att bli?). Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta i ett tillväxtföretag där du får ta stort eget ansvar?

Då är det kanske just dig vi söker till vårt högt uppskattade Fulfilment-team! Om du vill ha utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö och härlig gemenskap, och samtidigt vara en del av en större global organisation, som AWA Group, är detta rollen för dig.

Om tjänsten:

Domännamn är idag en av de viktigaste tillgångarna för företag och deras varumärke. Dotkeeper är ett snabbväxande bolag (fyrfaldigt belönade av DI Gasell) som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt.

Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

I rollen som Teknisk Support har du en nyckelroll i vårt Fulfilment-team, som arbetar med att säkerställa kvalitativ hantering och leverans till våra kunder samt med kundsupport. Du arbetar i nära dialog med kunder och kundansvariga för att bistå med teknisk support, utförande av beställningar och assistans vid kundprojekt. Du hanterar flera projekt och arbetsuppgifter löpande och arbetar med en förväntan att alltid hålla noggrannhet och service i samtliga delar av ditt arbete.

Du är också delaktig i att upprätta och utveckla rutiner och processer för bästa möjliga kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet.

I arbetsuppgifterna ingår också fakturering och kundsupport kring faktureringsfrågor. Vi har dock inga krav på förkunskap kring detta.


Vad vi söker

Vi söker dig som brinner för att ge kunder och kollegor god service, och att hålla högsta kvalitet i dina arbetsuppgifter. Du trivs i att arbeta i ett team, men är också duktig på att arbeta självständigt mot gemensamt satta mål. Du är en person som inte väntar på att saker ska göras, utan själv kan se behov och potential, och ta tag i det du identifierar.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och strukturerad. Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom teknisk kundservice och IT-tjänster samt har god allmän teknisk förståelse och intresse och driv att lära sig mer om domännamn, DNS och relaterade ämnen/produkter. Du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligen som i skrift på svenska och engelska.

 

Kvalifikationer

För att passa bra i rollen ser vi gärna att du som söker bland annat;

 • Arbetslivserfarenhet inom teknisk kundservice
 • Är strukturerad och lösningsorienterad med sinne för relationer och service.
 • Har god blick för detaljer.
 • God teknisk förståelse.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Motiveras av att arbeta i lag med gemensamma mål, utveckling, frihet under eget ansvar och att driva processer framåt.

Meriterande:

 • Arbetslivserfarenhet av att arbeta operativt och med support i ärenden kopplade till ex. domänhantering, DNS, SSL/TLS, webbhosting.
 • Har förståelse för processer och rutiner kring domänhantering.
 • Har en förmåga att hantera flera projekt och arbetsuppgifter löpande.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. Varje år gör vi medarbetarundersökningar, och vi är mycket stolta över att ha väldigt nöjda medarbetare. Då vi är i tillväxt, och del av AWA Group, finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig med sådana aspirationer.

För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta en perfekt arbetsplats.

Mer information om tjänsten

START

Start sker enligt överenskommelse.

PLACERING

Tjänsten är på heltid och kan utgå från något av våra kontor men med möjlighet att arbeta på distans vid behov.

LÖN

Lön och villkor mm sätts individuellt.

ÖVRIGT

Tjänsteresor förekommer.

ANSÖKAN

Maila din ansökan och CV till jobb@dotkeeper.com. Urval sker löpande så skicka din ansökan snarast om du är intresserad.

Sales Developers

Stockholm

Har du ett brinnande intresse för relationer och försäljning? Vill du jobba i en bransch som är i stark frammarsch? Vill du ha utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö och härlig gemenskap, och samtidigt vara en del av en större global organisation, som AWA Group?

Då kan detta vara något för dig!

Vi på Dotkeeper växer och söker nu efter två drivna Sales Developers till vårt Stockholms-kontor.

Om tjänsten

Domännamn är idag en av de viktigaste tillgångarna för företag och deras varumärke. Dotkeeper är ett snabbväxande bolag (trefaldigt belönade av DI Gasell) som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt.

Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

Som Sales Representative hos Dotkeeper blir du en representant för oss och agerar första kontaktpunkten mot nya kunder. Du kommer att ansvara för att bygga och utveckla relationer med nya kunder som har behov av våra tjänster. Ditt jobb blir att identifiera intressanta prospekts för att etablera en dialog, samt att ta hand om en del av våra inkommande förfrågningar, för att matcha kundernas behov med vårt erbjudande. Du kommer att hjälpa ledande varumärken att utveckla och skydda sina digitala tillgångar, utforma namskyddsstrategier och samarbeta med kollegor för att detta ska ske såväl strategiskt som operativt.

Hos oss kommer du att ha eget budgetansvar och driva dina egna processer och aktiviteter för att arbeta mot mål och KPI:er. Du kommer att ingå i ett team som leds av vår COO, och har också tillgång till en dedikerad sales coach.

Vi på Dotkeeper ingår i AWA Group (ledande konsultföretag inom immateriella rättigheter i Europa och Asien) och vi har därför ett nära samarbete med AWA. En av dina viktigaste uppgifter blir att bistå AWAs konsulter och kunder kring domännamn och skräddarsy lösningar och strategier.

Som Sales Representative hos oss, kommer dina arbetsdagar att innebära en hel del kundkontakt och kundmöten, såväl digitalt, som per telefon och ute hos kund.


Kvalifikationer

För att passa bra i rollen ser vi gärna att du som söker bland annat;

 • Vill vara med på en bolagsresa där din insats gör skillnad
 • Motiveras av höga mål, utveckling, att ta eget ansvar och att driva processer framåt
 • Är en social, modig, strukturerad, lösningsorienterad och målmedveten person med sinne för relationer och service
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av B2B försäljning med dokumenterat goda referenser
 • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift
 • Om du har arbetslivserfarenhet av att hjälpa företag med digital varumärkesvård och domännamnshantering är det en fördel

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. Varje år gör vi medarbetarundersökningar, och vi är mycket stolta över att ha väldigt nöjda medarbetare. Då vi är i tillväxt, och del av AWA Group, finns det goda möjligheter att klättra inom organisationen för dig med sådana aspirationer.

För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

Mer information om tjänsten

START

Start sker enligt överenskommelse.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tjänsten är på heltid.

LÖN

Lön och villkor mm sätts individuellt.

PLACERING

Kontor i centrala Stockholm med möjlighet att arbeta distans vid behov.

ÖVRIGT

Tjänsteresor förekommer.

ANSÖKAN

Maila din ansökan och CV till jobb@dotkeeper.com. Urval sker löpande så skicka din ansökan snarast om du är intresserad.

Spontansök till oss!

Är du sugen på att jobba hos oss men hittar ingen tjänst som passar dig just nu? Spontansök till oss!

Spontansök