Svenska English Dansk
 • Meny
 • Välj språk

Karriär

Vi bygger ett stjärnteam på Dotkeeper

Vi bygger ett stjärnteam på Dotkeeper

Vi letar alltid efter skarpa lagspelare som kan komplettera vårt team på ett eller annat sätt. Det vi kan lova dig i utbyte är utmanande arbetsdagar i en entreprenöriell miljö, där sträckan mellan beslut och action går snabbt och där alla jobbar mot samma mål: att erbjuda våra kunder en förstklassig tjänst för strategi, support samt förvaltning av domännamn.

Dotkeeper startades då vi tyckte att det saknades en leverantör med starkt kundfokus på marknaden. Just detta är något vi på Dotkeeper brinner för och tror starkt på. För att trivas hos oss måste du därför, oavsett roll, ha ett stort kundhjärta.

Eftersom vi är i stark tillväxt behöver du också motiveras av att bära ansvar för bolagets utveckling och vara beredd på att hugga in där det behövs. För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

Vi bryr oss

På Dotkeeper bryr vi oss om våra kunder och deras domännamn, men också om varandra. Att behandla alla så som vi själva vill bli behandlade. Vi är hårt arbetande personer där alla tar mycket ansvar, både för sig själva och varandra, för att vi ska nå våra mål.

Styrkan finns i teamet

Vi tror att mix av kompetenser och bakgrund skapar de bästa resultaten. Därför har Dotkeeper en bakgrund inom t.ex. företagande, digital marknadsföring och teknik. Vi värdesätter våra medarbetare och tycker att det är viktigt att kunna fokusera rätt, men också att ha roligt när vi jobbar.

Execution is everything

Strategier och planer i all ära, men just hur är otroligt viktigt. Hos Dotkeeper blir du en nyckelperson där din insats kommer att göra tydlig skillnad. Vi erbjuder en plats på ett ungt företag i tillväxt där du har chans att påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Lediga tjänster

Senior Client Manager

Stockholm

Har du erfarenhet av att hjälpa företag att stärka och skydda sitt varumärke genom smarta digital brand protection-strategier? Är du en målfokuserad relationsbyggare? Vill du ha utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö och härlig gemenskap, och samtidigt vara en del av en större global, organisation som AWA Group?

Om du tycker allt detta låter intressant kan det vara just dig vi söker! Vi på Dotkeeper fortsätter att växa och vi söker nu efter en driven Senior Client Manager till vårt Stockholms-kontor.

 

Om tjänsten

Domännamn är idag en av de viktigaste tillgångarna för företag och deras digitala varumärke. Dotkeeper är ett snabbväxande bolag som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt. Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

Som Senior Client Manager hos oss kommer du att driva och ansvara för några av Dotkeepers spännande kunduppdrag. Du kommer att hjälpa ledande varumärken att utveckla och skydda sina digitala tillgångar, utforma namskyddsstrategier och samarbeta med kollegor för att detta ska ske såväl strategiskt som operativt.

Du kommer också att ansvara för att bygga och utveckla din egen kundportfölj, och din främsta uppgift är att vårda dina kundrelationer genom god rådgivning och service.

Vi på Dotkeeper ingår i AWA Group (ledande konsultföretag inom immateriella rättigheter i Europa som också har närvaro i Asien) och vi har därför ett nära samarbete med AWA. En av dina viktigaste uppgifter blir att bistå AWAs konsulter och kunder kring domännamn och skräddarsy lösningar och strategier.

Dina arbetsdagar kommer att innebära en hel del kundkontakt och kundmöten, såväl per telefon som på plats hos kund. Tjänsteresor till annan ort förekommer.

Kvalifikationer

För att passa bra i rollen ser vi gärna att du som söker bland annat;

 • Vill vara med på en bolagsresa där din insats gör skillnad
 • Har minst några års arbetslivserfarenhet av att hjälpa företag med digital varumärkesvård och domännamnshantering till goda resultat
 • Är en social, strukturerad och målmedveten person med sinne för relationer och service
 • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
 • Tycker om att ha många bollar i luften samtidigt och ta mycket eget ansvar

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

Mer information om tjänsten

START

Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt!

PLACERING

På vårt kontor i Stockholm, Jakobsbergsgatan 36, nära MOOD-gallerian.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidare med provanställning.

LÖN

Fast lön + resultatbaserad ersättning.

ANSÖKAN

Maila din ansökan och CV till jobb@dotkeeper.com. Urval sker löpande så skicka din ansökan snarast om du är intresserad

OM DOTKEEPER

Dotkeeper startades 2013 i Malmö, med idén om att erbjuda mer kundinriktade och strategiska domännamnstjänster. Vår vision är att vara den mest värdeskapande partnern för företag och organisationer inom digitala tillgångar. Ett synsätt som har uppskattats, och resulterat i att vi vuxit och nu verkar globalt via våra kontor i Malmö (HQ), Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Bland våra kunder återfinns välkända varumärken, globala koncerner och spännande start-ups som värdesätter sin digitala närvaro. 2019 blev vi utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Vi är ett ungt och nytänkande bolag med bred och djup erfarenhet, flera av våra experter har varit i branschen sedan början av 2000-talet. Vi skyddar, förvaltar och utvecklar våra kunders digitala närvaro genom kunskap, teknik och säkerhet; alltid med hög servicegrad och kunden i fokus. Vi bryr oss helt enkelt om våra kunder – och vi vet att det märks.

Sedan 2018 är vi en del av AWA Group, en ledande aktör inom immateriella tillgångar med närvaro i Europa och Asien. Tillsammans kan vi hjälpa kunder som önskar att ta helhetsgrepp juridiskt och digitalt om sina varumärken.

Head of Fulfillment

Malmö

Är du en erfaren ledare och tekniskt orienterad person med erfarenhet av domännamns- och hostingbranschen? Ser du dig själv som strukturerad och service minded? Är du genuint intresserad av domännamn, DNS och SSL Certifikat? Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta hos ett entreprenöriellt tillväxtföretag där du får ta stort eget ansvar?

Då är det kanske dig vi söker till vårt eminenta och högt uppskattade Support-team!

 

Om tjänsten:

Domännamn är idag en av de viktigaste tillgångarna för företag och deras digitala varumärke. Dotkeeper är ett snabbväxande bolag som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt. Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

I rollen som Head of Fulfillment har du en nyckelroll som avdelningsansvarig för Support-teamet, som arbetar med att säkerställa kvalitativ hantering och leverans till våra kunder samt för vår kundsupport. Din roll är att målstyrt leda teamet, och att upprätta och utveckla rutiner och processer för bästa möjliga kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet. Som Head of Fulfillment ingår du också i Dotkeepers ledningsgrupp

Som Head of Fulfillment arbetar du i nära dialog med kunder och kundansvariga för att bistå med teknisk support, utförande av orders och assistans vid kundprojekt. Du hanterar flera projekt och arbetsuppgifter löpande och arbetar med en förväntan att alltid hålla service i alla delar av ditt arbete.

Vad vi söker

Vi söker dig som är teknisk, strukturerad och serviceinriktad, med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom hantering av domännamns- och IT-tjänster samt inom att leda team. Du är en person som inte väntar på att saker ska göras, utan själv kan se behov och potential, och ta tag i det du identifierar. Du gillar att dela med dig av kunskap internt och externt, och har viljan att hålla högsta kvalitet i processutveckling och kundsupport. Du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligen som i skrift på svenska och engelska.

Egenskaper vi tror krävs:

 • Vilja att arbeta målstyrt och leda team
 • Du stimuleras av en ledarroll och att ha plats i Ledningsgruppen i ett växande bolag
 • Vilja att hålla högsta kvalitet i processutveckling och kundsupport
 • Kompatibel att utveckla och uppdatera intern och extern dokumentation
 • Förmåga att hantera flera projekt och arbetsuppgifter löpande

Förkunskaper:

 • Dokumenterad ledarerfarenhet
 • Erfarenhet av att arbeta operativt och med support i affärskritiska system
 • Förståelse för nätverkskoncept DNS, DHCP, HTTP, SSL, och TCP/IP
 • Förståelse för processer och rutiner kring domänhantering
 • Erfarenhet av att arbeta operativt och med support i ärenden kopplade till domänhantering, DNS, SSL, webbhosting
 • En förståelse om databaser och webbservers (Nginx, Apache, MySQL)
 • En förståelse i scriptande (Python / Perl / Ruby eller motsvarande)

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö, där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

Mer information om tjänsten

Start

Så fort som möjligt!

Plats

På vårt HQ i Malmö, Regementsgatan 8, när Triangeln och Gustav Adolfs Torg.

Anställningsform

100%, tillsvidare med provanställning.

Lön

Fast lön.

Ansökan

Maila din ansökan och CV till jobb@dotkeeper.com. Urval sker löpande så skicka din ansökan snarast om du är intresserad!

Mer om Dotkeeper:

Dotkeeper startades 2013 i Malmö, med idén om att erbjuda mer kundinriktade och strategiska domännamnstjänster. Vår vision är att vara den mest värdeskapande partnern för företag och organisationer inom digitala tillgångar. Ett synsätt som har uppskattats, och resulterat i att vi vuxit och nu verkar globalt via våra kontor i Malmö (HQ), Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Bland våra kunder återfinns välkända varumärken, globala koncerner och spännande start-ups som värdesätter sin digitala närvaro. 2019 blev vi utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Vi är ett ungt och nytänkande bolag med bred och djup erfarenhet, flera av våra experter har varit i branschen sedan början av 2000-talet. Vi skyddar, förvaltar och utvecklar våra kunders digitala närvaro genom kunskap, teknik och säkerhet; alltid med hög servicegrad och kunden i fokus. Vi bryr oss helt enkelt om våra kunder – och vi vet att det märks.

Sedan 2018 är vi en del av AWA Group, en ledande aktör inom immateriella tillgångar med närvaro i Europa och Asien. Tillsammans kan vi hjälpa kunder som önskar att ta helhetsgrepp juridiskt och digitalt om sina varumärken.

Spontansök till oss!

Är du sugen på att jobba hos oss men hittar ingen tjänst som passar dig just nu? Spontansök till oss!

Spontansök