• Meny
 • Sv/En

Karriär

Vi bygger ett stjärnteam på Dotkeeper

Vi bygger ett stjärnteam på Dotkeeper

Vi letar alltid efter skarpa lagspelare som kan komplettera vårt team på ett eller annat sätt. Det vi kan lova dig i utbyte är utmanande arbetsdagar i en entreprenöriell miljö, där sträckan mellan beslut och action går snabbt och där alla jobbar mot samma mål: att erbjuda våra kunder en förstklassig tjänst för strategi, support samt förvaltning av domännamn.

Dotkeeper startades då vi tyckte att det saknades en leverantör med starkt kundfokus på marknaden. Just detta är något vi på Dotkeeper brinner för och tror starkt på. För att trivas hos oss måste du därför, oavsett roll, ha ett stort kundhjärta.

Eftersom vi är i stark tillväxt behöver du också motiveras av att bära ansvar för bolagets utveckling och vara beredd på att hugga in där det behövs. För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

Vi bryr oss

På Dotkeeper bryr vi oss om våra kunder och deras domännamn, men också om varandra. Att behandla alla så som vi själva vill bli behandlade. Vi är hårt arbetande personer där alla tar mycket ansvar, både för sig själva och varandra, för att vi ska nå våra mål.

Styrkan finns i teamet

Vi tror att mix av kompetenser och bakgrund skapar de bästa resultaten. Därför har Dotkeeper en bakgrund inom t.ex. företagande, digital marknadsföring och teknik. Vi värdesätter våra medarbetare och tycker att det är viktigt att kunna fokusera rätt, men också att ha roligt när vi jobbar.

Execution is everything

Strategier och planer i all ära, men just hur är otroligt viktigt. Hos Dotkeeper blir du en nyckelperson där din insats kommer att göra tydlig skillnad. Vi erbjuder en plats på ett ungt företag i tillväxt där du har chans att påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Lediga tjänster

Head of Support

Malmö

Är du en tekniskt orienterad person med erfarenhet av domännamns- och hostingbranschen? Ser du dig själv som strukturerad och serviceorienterad, och med ledaregenskaper? Är du intresserad av domännamn, webbhosting och SSL Certifikat? Låter detta intressant, då är det kanske dig vi söker till vårt eminenta Fulfillment-team!

Om tjänsten:

Som Head of Support har du en nyckelroll på Dotkeeper, då du arbetar med att säkerställa kvalitativ hantering och leverans av orders till våra kunder samt i vår kundsupport. Du får även en mycket viktig roll när bolaget etablerar ett nytt affärsområde, webbhosting.

Vi söker dig som är teknisk, strukturerad och serviceinriktad, gärna med arbetslivserfarenhet inom hantering av domännamns- och IT-tjänster. Du anser dig vara av teknisk karaktär och du gillar att dela med dig av kunskap internt och externt. Du har viljan att hålla högsta kvalitet i processutveckling och kundsupport, samt har en förmåga att hantera flera projekt och arbetsuppgifter löpande. Du delar uppfattningen att dokumentation är A och O. Du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligen som i skrift. För att tjänsten ska passa dig bör du gilla att:

 • Hålla högsta kvalitet i processutveckling och kundsupport
 • Axla en ledarroll och plats i ledningsgruppen
 • Utveckla och uppdatera intern och extern dokumentation
 • Arbeta i ett tillväxtorienterat bolag med mycket drivna kollegor
 • Hantera flera projekt och arbetsuppgifter löpande

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av att arbeta operativt och med support i affärskritiska system
 • Förståelse för nätverkskoncept DNS, DHCP, HTTP, SSL, och TCP/IP
 • Förståelse för processer och rutiner kring domänhantering
 • Erfarenhet av att arbeta på hostingbolag och med migrering av webbplatser
 • Dokumenterat goda ledaregenskaper
 • Erfarenhet av att arbeta operativt och med support i ärenden kopplade till domänhantering, DNS, SSL, webbhosting
 • En förståelse om databaser och webbservers (Nginx, Apache, MySQL)
 • En förståelse i scriptande (Python / Perl / Ruby eller motsvarande) 

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö, där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

Mer information om tjänsten

Start

21/1-2019

Placering

På vårt huvudkontor på Regementsgatan 8, i Malmö.

Lön

Fast lön

Anställningsform

100 %, tillsvidare med provanställning.

Ansökan

Maila din ansökan och CV till jobb@dotkeeper.com. Urval sker löpande så skicka din ansökan snarast om du är intresserad!

Om Dotkeeper

Dotkeeper ingår i AWA Group och är experter på domännamn och digitala tillgångar. Läs mer om oss, vad vi står för och vilka vi är här!

Spontansök till oss!

Är du sugen på att jobba hos oss men hittar ingen tjänst som passar dig just nu? Spontansök till oss!

Spontansök