• Meny
 • Välj språk

Karriär

Bli en del av Dotkeepers framgångssaga

Jobba på Dotkeeper – väx med oss

Att jobba på Dotkeeper innebär spännande arbetsdagar i en entreprenöriell miljö. Du som blir en del av vårt stjärnteam får samarbeta med välkända varumärken både i Sverige och internationellt – och följa med på en helt unik tillväxtresa på ett bolag där du kan göra avtryck på riktigt.

Dotkeeper söker alltid skarpa lagspelare som sätter kunden i centrum och drivs av att hjälpa andra att utvecklas. I utbyte lovar vi dig utmanande uppgifter på en arbetsplats där sträckan mellan beslut och action är kort. Här jobbar alla mot samma mål: att erbjuda våra kunder en förstklassig tjänst för strategi, support och förvaltning av domännamn.

Som bolag befinner vi oss i stark tillväxtfas. För att trivas hos oss behöver du därför motiveras av att bära ansvar för bolagets utveckling och kunna hugga in där det behövs. Du kommer att växa tillsammans med oss – och med våra kunder. Därför ser vi också att du har ett stort kundhjärta. Det är trots det allting handlar om.

Jobba hos oss? Se våra lediga tjänster nedan!

Vi bryr oss

På Dotkeeper bryr vi oss om våra kunder – och varandra. Vi är hårt arbetande personer där alla tar mycket ansvar, både för oss själva och varandra, för att vi ska nå våra mål. Vi behandlar alla som vi själva vill bli behandlade.

Styrkan finns i teamet

Det är viktigt att kunna fokusera rätt, men också att ha roligt när vi jobbar. Vi ser att en mix av kompetenser leder till de bästa resultaten. En viktig styrka är vårt teams blandade bakgrunder inom bland annat företagande, digital marknadsföring och teknik.

Execution is everything

Strategier och planer i all ära, men det är utförandet som är avgörande. Hos Dotkeeper blir du en nyckelperson där din insats kommer att göra tydlig skillnad och där du kan växa och utvecklas tillsammans med oss.

Lediga tjänster

Head of Fulfillment

Malmö

Är du en erfaren ledare och tekniskt orienterad person med erfarenhet av domännamns- och hostingbranschen? Ser du dig själv som strukturerad och service minded? Är du genuint intresserad av domännamn, DNS och SSL Certifikat? Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta hos ett entreprenöriellt tillväxtföretag där du får ta stort eget ansvar?

Då är det kanske dig vi söker till vårt eminenta och högt uppskattade Support-team!

 

Om tjänsten:

Domännamn är idag en av de viktigaste tillgångarna för företag och deras digitala varumärke. Dotkeeper är ett snabbväxande bolag som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt. Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

I rollen som Head of Fulfillment har du en nyckelroll som avdelningsansvarig för Support-teamet, som arbetar med att säkerställa kvalitativ hantering och leverans till våra kunder samt för vår kundsupport. Din roll är att målstyrt leda teamet, och att upprätta och utveckla rutiner och processer för bästa möjliga kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet. Som Head of Fulfillment ingår du också i Dotkeepers ledningsgrupp

Som Head of Fulfillment arbetar du i nära dialog med kunder och kundansvariga för att bistå med teknisk support, utförande av orders och assistans vid kundprojekt. Du hanterar flera projekt och arbetsuppgifter löpande och arbetar med en förväntan att alltid hålla service i alla delar av ditt arbete.

Vad vi söker

Vi söker dig som är teknisk, strukturerad och serviceinriktad, med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom hantering av domännamns- och IT-tjänster samt inom att leda team. Du är en person som inte väntar på att saker ska göras, utan själv kan se behov och potential, och ta tag i det du identifierar. Du gillar att dela med dig av kunskap internt och externt, och har viljan att hålla högsta kvalitet i processutveckling och kundsupport. Du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligen som i skrift på svenska och engelska.

Egenskaper vi tror krävs:

 • Vilja att arbeta målstyrt och leda team
 • Du stimuleras av en ledarroll och att ha plats i Ledningsgruppen i ett växande bolag
 • Vilja att hålla högsta kvalitet i processutveckling och kundsupport
 • Kompatibel att utveckla och uppdatera intern och extern dokumentation
 • Förmåga att hantera flera projekt och arbetsuppgifter löpande

Förkunskaper:

 • Dokumenterad ledarerfarenhet
 • Erfarenhet av att arbeta operativt och med support i affärskritiska system
 • Förståelse för nätverkskoncept DNS, DHCP, HTTP, SSL, och TCP/IP
 • Förståelse för processer och rutiner kring domänhantering
 • Erfarenhet av att arbeta operativt och med support i ärenden kopplade till domänhantering, DNS, SSL, webbhosting
 • En förståelse om databaser och webbservers (Nginx, Apache, MySQL)
 • En förståelse i scriptande (Python / Perl / Ruby eller motsvarande)

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö, där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

Mer information om tjänsten

Start

Så fort som möjligt!

Plats

På vårt HQ i Malmö, Regementsgatan 8, när Triangeln och Gustav Adolfs Torg.

Anställningsform

100%, tillsvidare med provanställning.

Lön

Fast lön.

Ansökan

Maila din ansökan och CV till jobb@dotkeeper.com. Urval sker löpande så skicka din ansökan snarast om du är intresserad!

Mer om Dotkeeper:

Dotkeeper startades 2013 i Malmö, med idén om att erbjuda mer kundinriktade och strategiska domännamnstjänster. Vår vision är att vara den mest värdeskapande partnern för företag och organisationer inom digitala tillgångar. Ett synsätt som har uppskattats, och resulterat i att vi vuxit och nu verkar globalt via våra kontor i Malmö (HQ), Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Bland våra kunder återfinns välkända varumärken, globala koncerner och spännande start-ups som värdesätter sin digitala närvaro. 2019 blev vi utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Vi är ett ungt och nytänkande bolag med bred och djup erfarenhet, flera av våra experter har varit i branschen sedan början av 2000-talet. Vi skyddar, förvaltar och utvecklar våra kunders digitala närvaro genom kunskap, teknik och säkerhet; alltid med hög servicegrad och kunden i fokus. Vi bryr oss helt enkelt om våra kunder – och vi vet att det märks.

Sedan 2018 är vi en del av AWA Group, en ledande aktör inom immateriella tillgångar med närvaro i Europa och Asien. Tillsammans kan vi hjälpa kunder som önskar att ta helhetsgrepp juridiskt och digitalt om sina varumärken.

Spontansök till oss!

Är du sugen på att jobba hos oss men hittar ingen tjänst som passar dig just nu? Spontansök till oss!

Spontansök