Svenska English Dansk
  • Meny
  • Välj språk

Karriär

Vi bygger ett stjärnteam på Dotkeeper

Vi bygger ett stjärnteam på Dotkeeper

Vi letar alltid efter skarpa lagspelare som kan komplettera vårt team på ett eller annat sätt. Det vi kan lova dig i utbyte är utmanande arbetsdagar i en entreprenöriell miljö, där sträckan mellan beslut och action går snabbt och där alla jobbar mot samma mål: att erbjuda våra kunder en förstklassig tjänst för strategi, support samt förvaltning av domännamn.

Dotkeeper startades då vi tyckte att det saknades en leverantör med starkt kundfokus på marknaden. Just detta är något vi på Dotkeeper brinner för och tror starkt på. För att trivas hos oss måste du därför, oavsett roll, ha ett stort kundhjärta.

Eftersom vi är i stark tillväxt behöver du också motiveras av att bära ansvar för bolagets utveckling och vara beredd på att hugga in där det behövs. För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

Vi bryr oss

På Dotkeeper bryr vi oss om våra kunder och deras domännamn, men också om varandra. Att behandla alla så som vi själva vill bli behandlade. Vi är hårt arbetande personer där alla tar mycket ansvar, både för sig själva och varandra, för att vi ska nå våra mål.

Styrkan finns i teamet

Vi tror att mix av kompetenser och bakgrund skapar de bästa resultaten. Därför har Dotkeeper en bakgrund inom t.ex. företagande, digital marknadsföring och teknik. Vi värdesätter våra medarbetare och tycker att det är viktigt att kunna fokusera rätt, men också att ha roligt när vi jobbar.

Execution is everything

Strategier och planer i all ära, men just hur är otroligt viktigt. Hos Dotkeeper blir du en nyckelperson där din insats kommer att göra tydlig skillnad. Vi erbjuder en plats på ett ungt företag i tillväxt där du har chans att påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Lediga tjänster

CAO – Chief Administrative Officier

Malmö

Räcker du upp handen när någon frågar efter en skarp och närvarande ledare? Perfekt! Är du även intresserad av den digitala utvecklingen och digital IP? OMG! Då måste du verkligen fortsätta läsa nu. Du kan vara EXAKT den vi söker!

Vi vill få in en Senior person som kan vara med och stötta vårt befintliga team, primärt Fulfilment och Backoffice. Precis som företaget, kommer dessa team expandera i framtiden och vi ser därför att du är ”in for the long run”, har siktet inställt på framtiden och hänger med oss på framgångståget helt enkelt.

Vi på Dotkeeper älskar att lära oss av varandra så därför är det ett stort plus om du har erfarenhet av liknande befattningar sedan tidigare och kan komma in med flera värdefulla best practise idéer. I ditt bagage har du flera dokumenterade goda referenser och givetvis bör du även ha arbetat på digitala bolag tidigare.

Viktiga egenskaper hos dig:

Du trivs i tillväxt

Du är ambitiös och går den extra milen

Du är empatisk

Du har ett öga för ett detaljer

Du är en riktig doer

Du har skinn på näsan

Du är prestigelös

Du trivs i högt tempo

Du har grundläggande teknisk förståelse

Du tycker det kan vara trevligt med en fredags-AW på kontoret (ej obligatorisk)

Ansvarsområden i huvudsak:

HR

Ekonomi

Onboarding

Rekrytering

Ledare för Backoffice och Fulfilment avdelningarna

Rutiner & policys

Plats i Ledningsgruppen

 

Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt energifyllt gäng på Dotkeepers HQ i Malmö.

Dotkeeper är ett prisbelönt startup-föreatg som bildades 2013 och har sedan dess vuxit och blivit ett erkänt namn i domänbranschen. Sedan 2018 är vi en del av AWA Group (ledande konsultföretag inom immateriella rättigheter) och vi har därför ett nära samarbete med AWA.

 

Skicka in din ansökan senast fredag 10/5

Mer information om tjänsten

Start

Arbetsstart i mitten av augusti 2019

Placering

På vårt huvudkontor i Malmö, Regementsgatan 8

Antsällningsform

Tillsvidare med provanställning.

Lön

Fast lön

Ansökan

Maila din ansökan och CV till jobb@dotkeeper.com. Skicka din ansökan senast den 10/5 om du är intresserad!

Senior Client Manager

Stockholm

Är du en driven relationsbyggare? Är du intresserad av den digitala utvecklingen och digital IP? Vill du jobba med spännande och välkända varumärken hos ett företag där du får ta stort eget ansvar? Vill du ha utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö och samtidigt vara en del av en större organisation som AWA Group?
Om du tycker allt detta låter intressant kan det vara just dig vi söker! Vi på Dotkeeper fortsätter att växa och vi söker nu efter fler drivna Senior Client Managers

Om tjänsten

Som Senior Client Manager hos oss kommer du att driva och ansvara för några av Dotkeepers spännande uppdrag. Du kommer att hjälpa ledande varumärken att utveckla och skydda sina digitala tillgångar, och samarbeta med kollegor för att detta ska ske såväl strategiskt som operativt. Du kommer att ha en egen kundportfölj, där din uppgift är att vårda dina kunder och utveckla dessa relationer genom rådgivning och service.

I rollen ingår också införsäljning av Dotkeepers tjänster till företag, myndigheter och organisationer för att hjälpa dem att lösa problemställningar och utmaningar inom digital varumärkesvård. Vi ingår i AWA Group (ledande konsultföretag inom immateriella rättigheter) och vi har därför ett nära samarbete med AWA. En av dina viktigaste uppgifter blir att bistå AWAs konsulter och kunder kring digitala tillgångar och skräddarsy lösningar och strategier.

Dina arbetsdagar kommer att innebära en hel del kundkontakt och kundmöten, såväl per telefon som på plats hos kund. Tjänsteresor förekommer.

Kvalifikationer

För att passa bra i rollen ser vi gärna att du som söker bland annat;

  • Är en social, strukturerad och målmedveten person med sinne för relationer och service
  • Har minst några års arbetslivserfarenhet av att hjälpa företag med digital varumärkesvård och domännamnshantering
  • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Tycker om att ha många bollar i luften samtidigt och ta mycket eget ansvar

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.

Mer information om tjänsten

Start

Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt!

Placering

På vårt kontor i Stockholm, Jakobsbergsgatan 36.

Antsällningsform

Tillsvidare med provanställning.

Lön

Fast lön + resultatbaserad ersättning.

Ansökan

Maila din ansökan och CV till jobb@dotkeeper.com. Urval sker löpande så skicka din ansökan snarast om du är intresserad!

Om Dotkeeper

Dotkeeper ingår i AWA Group och är experter på domännamn och digitala tillgångar.

Spontansök till oss!

Är du sugen på att jobba hos oss men hittar ingen tjänst som passar dig just nu? Spontansök till oss!

Spontansök