Hur är det att jobba på ett tillväxtbolag i en framtidsbransch?

”Vi är ett väldigt sammansvetsat team, som hjälper och stöttar varandra och när vi träffas pratar vi om allt mellan hav och himmel! Vi hjälper varandra att bli bättre i våra roller.”

Hur är det att jobba på ett tillväxtbolag i en framtidsbransch? Vad är det egentligen som gör att det är så där extra kul att gå till jobbet varje dag? Och vad är det som är så speciellt med Dotkeepers företagskultur?

Dotkeeper är ett snabbväxande bolag (trefaldigt belönade av DI Gasell) som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt. Här arbetar man i en entreprenöriell miljö där alla har chans att vara med och påverka på riktigt.

Lyssna på vårt 15 minuter långa Jobcast-avsnitt där Clara, Marcus och Richard berättar om sina karriärer på Dotkeeper, om teamet, kulturen och Dotkeeper Days. De berättar också om hur det är att arbeta på ett ungt bolag som samtidigt har den stora organisationens fördelar, genom att vara del av internationella AWA.

 

Läs mer om våra lediga tjänster här!