Hjalmar Antonsson Årets Nykomling i Young Entrepreneurs of Sweden

Hjalmar Antonsson, VD på Dotkeeper, har röstats fram till Årets Nykomling 2016 i Young Entrepreneurs of Sweden (YEoS). YEoS består av Sveriges ledande unga entreprenörer. Priset delades ut under den årliga kongressen som gick av stapeln den 7-9 april i Jönköping.

”Det är en stor ära att ha fått detta pris från YEoS som jag värderar så högt! YEoS har gett mig otroligt mycket inspiration och vänner för livet, och jag är väldigt glad och stolt över att vara en del av detta nätverk!” säger en nöjd Hjalmar Antonsson.

 

Motivering

”Årets Nykomling 2016 seglade in som medlem under förra årets Årskongress och har sedan dess gjort avtryck genom att verkligen anamma medlemskapet i YEoS. Nykomlingen har inte bara deltagit under årets många events utan även varit en stjärna på att hjälpa andra med tips och råd.”

Om YEoS

YEoS (Young Entrepreneurs of Sweden) är ett rikstäckande nätverk och en organisation som bygger nätverk mellan, inspirerar och utvecklar Sveriges ledande entreprenörer. Läs mer om <a href=”https//yeos.se/” target=”_blank”>YEoS</a> här .

 

Foto: Tim Widgar