Dotkeeper blir AWAs nya domännamnspartner

Pressmeddelande 3 oktober 2016

Dotkeeper är ny domänsnamnspartner till Awapatent och kommer framöver att stödja Awapatent och deras kunder med säker och strategisk domännamnshantering.

Avtalet mellan företagen gäller registrering, administrering och strategisk rådgivning i domännamnsfrågor.

– I dagens digitala värld är domännamnet en väldigt viktig del av varumärkesbyggandet. Vi måste kunna stödja våra kunder även med domännamnsfrågor som en integrerad del i vår rådgivning. Tack vare samarbetet med Dotkeeper har vi nu en professionell, modern och kundorienterad partner som gör att vi gemensamt kan hjälpa kunderna ännu bättre än vi gör idag, säger Magnus Hallin, vd på Awapatent.

– Det är fantastiskt inspirerade att få börja arbeta med Awapatent. Deras och vår verksamhet kompletterar varandra. Awapatent är verksamma i flera länder och har en lång historia – de är en optimal partner för oss, säger Hjalmar Antonsson, vd och grundare av Dotkeeper.

Helena Ribbefors, jurist och affärsutvecklare på Awapatent, och Sannah Westerlund, marknadschef på Dotkeeper har varit ansvariga för att ta fram samarbetsavtalet.

– Dotkeeper uppfyller samtliga önskemål om en domännamnspartner som vi och våra kunder har. Vi är väldigt glada över att nu kunna stärka vårt digitala erbjudande, säger Helena Ribbefors.

– Vi ser en stor potential i samarbetet där vi kommer att kunna erbjuda våra kunder det bästa av två världar. Vi stärker varandras respektive kunderbjudande på ett sätt som ligger helt rätt i tiden, avslutar Sannah Westerlund.

För ytterligare information – kontakta:

– Magnus Hallin, vd Awapatent AB, tel. 0709-43 78 22, magnus.hallin@awapatent.com
– Anders Paul Johansson, Press och media Dotkeeper, tel. 0709-38 71 17, anders@dotkeeper.com
– Birgitta von Friesendorff, kommunikationschef Awapatent AB, tel. 0706-38 91 96, birgitta.von.friesendorff@awapatent.com

 


 

Om Awapatent

Awapatent är ett ledande konsultföretag inom immaterialrätt med verksamhet i Europa och Asien.

Våra kunder är innovationsintensiva företag – allt från uppstartsföretag till några av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Vi hjälper dem att skapa affärer av sina idéer och innovationer.

Våra 170 patentkonsulter, jurister och immaterialrättsexperter har djup kompetens inom patentfrågor, design- och varumärkesskydd, marknadsrätt, tvister, avtal och riskanalyser.

Awapatent grundades 1897 och har i dag 300 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Kina.

Om Dotkeeper

Dotkeeper är en svensk strategisk domännamnspartner som hjälper företag med frågor rörande domännamn och grundades 2013.