Bli bland de första med att visa er logga i kundernas inbox.

Vill du öka engagemang, leveransbarhet och epostsäkerhet i din epostmarknadsföring?

Låt oss introducera VMC – framtiden för epost!

VMC eller “Verified Mark Certificate” är en säkerhetsfunktion som validerar och bekräftar att er organisation med rätta använder er logotyp och domän.

Med hjälp av VMC kan era kunder se er logotyp i sin mobila inkorg, innan de ens öppnat mailet. Detta gör att de snabbt kan avgöra om eposten är legitim och trygg att interagera med.

Ni ökar inte bara leveransbarheten (dvs. antalet mail som når fram) med VMC, utan också engagemang (Open Rate) med era utskick. Enligt genomförda pilotstudier har det påvisats ett ökat engagemang med +10%. Drömmen för marknadsavdelningar!

Vi på Dotkeeper kan nu erbjuda alla våra kunder VMC. Men för att kunna implementera BIMI och nyttja ert VMC behöver ni först implementera DMARC (Domain Based Message Authentication, Reporting & Conformance) som säkerställer korrekt validering av e-postmeddelanden. Se Implementeringsprocess nedan:

Se Implementeringsprocess nedan:

Vill du veta mer om VMC eller har funderingar kring processen, tveka inte på att höra av dig på hej@dotkeeper.com eller genom att fylla i formuläret nedan!