Dotkeeper strategisk domännamnspartner till kulturtidskriften Arche

Dagens Nyheter har kallat den för Sveriges snyggaste kulturtidskrift. Idag är vi glada att presentera Arche som ny kund hos Dotkeeper.

Tidskriften grundades redan 2002 – då under namnet Psykoanalytisk Tid/Skrift. Magasinet berör huvudsakligen ämnena arkitektur, filosofi, humaniora och psykoanalys. Dotkeeper blir från och med idag strategisk domännamnspartner till Arche och kommer hjälpa dem med löpande hantering av deras domänportfölj.

– En ovanlig kund för oss då de nått framgångar endast genom print samtidigt som de har en relativt låg närvaro på nätet. På det sättet är det roligt att de såg värdet av att säkra upp sina domäner genom oss, säger Hjalmar Antonsson, VD på Dotkeeper.

– Vi är glada att Dotkeeper hörde av sig och tog hand om våra utspridda domäner på ett samlat och kompetent sätt. Det var ett stöd som vi behövde utan att vi visste om det. Dotkeeper bevakar våra intressen inom ett område där det blir allt mer värdefullt att få professionell assistans, säger Johan Linton, Bildredaktör på Arche.

– En kuriosa kring Arches domänportfölj är att det finns en gammal domän registrerat med toppdomänen .st. Detta har egentligen den Demokratiska republiken São Tomé och Príncipe i Afrika som användningsområde, och är ganska ovanligt i Sverige. Det finns uppenbarligen någon på Arches redaktionen som har ett freudianskt domänintresse!

Arche ges ut av Freudianska föreningen i Göteborg.

– För er som inte känner till tidskriften så kan jag rekommendera deras monter på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg i september. Den hör till en av mässans vackraste, avslutar Antonsson.

 

Arche – Arche.se
Tidskriften utkommer två gånger per.
Tidskriften stöds av Statens Kulturråd.