Är du vår nya KAM?

Dotkeeper söker Key Account Manager till Göteborg!

Update 2017-04-07: Tjänsten är nu tillsatt! Vi tackar alla som visat intresse och sökt in. Håll gärna ögonen öppna för framtida öppningar!

Dotkeeper fortsätter att växa. Förra året var ett väldigt bra år för oss där vi dubblade vår omsättning och fick flera nya spännande uppdrag. Nu siktar vi högre.

Vi finns redan på plats med kontor i Malmö och Stockholm, men nu ställer vi även in siktet mot Göteborg. Därför behöver vi nu förstärka teamet med en ytterligare serviceorienterad och målmedveten relationsbyggare, med placering på Västkusten. Vi söker dig som har goda erfarenheter av att hjälpa företag med domännamns- samt varumärkesarbete.

I rollen som Key Account Manager hos oss kommer du att driva och ansvara för några av Dotkeepers spännande uppdrag. Du kommer att få jobba med ledande varumärken och hjälpa dem att utveckla och skydda sina digitala tillgångar, såväl strategiskt som operativt. Vi söker dig som är strukturerad och får saker gjort, samtidigt som du prioriterar kvalité. Vi på Dotkeeper arbetar nära våra kunder och det är viktigt att du är intresserad av att lära känna våra kunder och deras verksamheter, samtidigt som du kan lyfta blicken och se till helheten – så att vi fortsätter att leverera kunden Sveriges bästa domäntjänst.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en entreprenöriell och inspirerande miljö – tillsammans med ett team av passionerade människor som brinner för det vi gör.

Intresserad? Hör av dig till jobb@dotkeeer.com med din ansökan så fort som möjligt. Rekryteringsprocessen sker löpande.

Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid
Start: Vår 2017

Välkommen med din ansökan!