Dotkeeper dubblar omsättningen och etablerar sig i Göteborg

Vi dubblar vår omsättning för tredje året i rad. Dotkeeper redovisar på sitt senaste bokslutsår en omsättning på 6 miljoner SEK. Motsvarande siffra för 2015 var 3 miljoner. Företaget grundades 2013.

– Vi har de senaste två åren sett en stark efterfrågan på våra tjänster. Med anledning av hur viktiga tillgångar domännamn är idag väljer allt fler företag att säkra upp sin hantering genom att outsourca ansvaret till en leverantör som oss. Idag är domäner så mycket mer än vad du skriver in i webbläsaren och detta avspeglar sig i vår omsättning, vilket vi är glada för, säger Hjalmar Antonsson, VD på Dotkeeper.

Under våren 2017 kommer Dotkeeper att etablera sig i Göteborg. Sedan tidigare finns företaget i Malmö (huvudkontor) och Stockholm.

– Ett naturligt steg för oss. Det är inte bara domäner i sig, utan även vår kunskap i strategiskt domäntänk som kunderna eftersöker. Dotkeeper har flera viktiga kunder på västkusten och vi vill vara nära dem. Nu blir vi fysiskt närvarande i Sveriges tre största städer. Vi är redan ingång med rekryteringsprocessen för Göteborgskontoret, avslutar Hjalmar Antonsson.