Möt Peter Leidehorn, ny Key Account Manager på Dotkeeper

Vi på Dotkeeper är mycket stolta över att få presentera Peter Leidehorn som ny Key Account Manager. Peter är, med sina 18 år i branschen, en riktig veteran med god erfarenhet av att hjälpa företag med domänfrågor. Förutom att han förmodligen är Norrlands största domännörd, är han även en riktig sportentusiast.

 

”Eftersom vi går mer och mer över till en automatiserad värld i domänbranschen, samtidigt som domännamn ökar i värde som immateriella tillgångar, kommer kunder vara mer beroende av personlig service och kompetens inom detta område.”

 

Välkommen Peter! Berätta lite om dig själv!

-Jag kommer från Ullånger, som ligger 5 mil söder om Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Jag är i grunden utbildad kock, men ändrade inriktning i mitten på 90-talet och har sedan 98 arbetat inom domänbranschen. Jag kom in i domänbranschen när det i princip endast var .com, .org, och .net som gällde! Är gift, har två barn och två plusbarn, som jag på min fritid försöker att spendera så mycket tid som möjligt med. Helst gör vi olika aktiviteter utomhus, alltifrån skidor till promenader med vår hund.

Varför väljer du att börja på Dotkeeper?

-Kombinationen domäner och människorna på Dotkeeper! Att få möjligheten att fortsätta arbeta med det som jag tycker är roligt, tillsammans med människor som har samma driv, passion och synsätt på det här med kundfokus och service, gör det så inspirerande för framtiden!

 

Vad ser du mest fram emot?

-Att få hjälpa, vårda och utveckla Dotkeepers kunder! Jag ser fram emot att få jobba med personer som har samma syn och värderingar om långsiktiga relationer.

 

Vad kommer du att tillföra till Dotkeeper?

-Med mina 18 år i branschen kommer jag vara till stor hjälp för Dotkeepers framtida tillväxt och utveckling av de idéer som vi nu bygger upp.

 

Gör en trendspaning inom framtiden för domännamn!

-Eftersom vi går mer och mer över till en automatiserad värld i domänbranschen, samtidigt som domännamn ökar i värde som immateriella tillgångar, kommer kunder vara mer beroende av personlig service och kompetens inom detta område.

 

Vad har du för hemlig talang?

-Det måste vara matlagning! Min bästa rätt är en god köttbit, gärna älg, med rödvinssås.

 

Vad är det roligaste du vet?

-Att hjälpa kunder med olika registreringar runt om i världen – här är service och kompetens ett måste. Hemmavid är det mycket sport som gäller; hockey på vintern med Färjestad och fotboll på sommaren med Hammarby. Hemma går jag under smeknamnet ”sportnörden”.

 

Vi är glada att ha dig ombord och önskar dig varmt välkommen, Peter!