Möt Anna Lövgren, ny Teknisk Projektledare på Dotkeeper

Dotkeeper fortsätter att växa och vi är mycket glada över att få välkomna Anna Lövgren som Teknisk Projektledare. En strategisk rekrytering i vår tillväxtresa.

Med sina 14 år i branschen har Anna en unik kompetens inom domänhantering. Hon är vass på teknisk problemlösning, är specialiserad på registreringstjänster och DNS, och hon brinner – liksom oss på Dotkeeper – för kundupplevelsen.

 

Välkommen Anna! Berätta lite om dig själv!

-Jag kommer från Malmö men bor nu i Stockholm – det var domänerna som tog mig hit! Jag har jobbat inom domänbranschen i support- och tekniska roller sedan 2001. Sedan flytten hit 2012 har jag hunnit få två underbara små flickor.

 

Varför väljer du att börja på Dotkeeper?

-Möjligheten att få jobba med ett gäng människor som är lika passionerade som en själv när det kommer till domäner vill man inte gå miste om! Min uppfattning är att Dotkeeper är på rätt spår när det kommer till kundfokus och servicenivå, vilket jag verkligen gillar.

 

Vad ser du mest fram emot på Dotkeeper?

-Att jobba med det jag är bäst på, diverse transferprojekt samt kluriga DNS-frågor!

 

Vad kommer du att tillföra till Dotkeeper?

-Jag tror att med mina 14 år i branschen back office där jag specialiserat mig på registreringstjänster och DNS kommer vara ett utmärkt komplement till övriga kollegors egenskaper och kvalitéer.

 

Gör en trendspaning inom framtiden för domännamn!

-Jag tror att det kommer bli ännu viktigare för företag att ha en pålitlig domännamnsleverantör som fokuserar på personlig service och kompetens. När allt blir mer och mer automatiserat sätts högre värde på det personliga samarbetet.

 

Vad har du för hemlig talang?

-Teckna! Jag har en färdig barnbok som bara väntar på att tryckas…
Bonnier har redan tackat nej, men jag ger inte upp! Inte ens Astrid Lindgren lyckades på första försöket så det finns hopp.

Vad är det roligaste du vet?

-Teknisk problemlösning! Jag älskar att nörda ner mig i diverse domänklurigheter. Hemma tycker jag att det är riktigt kul att återbruka gamla som nya prylar och göra om dem till nya unika. Att pyssla, rita och måla är andra intressen jag gärna ägnar mig åt när jag får tid.

Hjalmar Antonsson, VD och medgrundare:

-Anna är en person vi haft ögonen på – tack vare sin långa erfarenhet i branschen besitter hon hög teknisk kunskap och har en unik profil på svenska marknaden. Vi har haft en stark tillväxt under året som gått och ställer nu in vårt fokus på 2016, därav är det viktigt för oss att förstärka kompetensen inom transfers och teknisk domänhantering. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga service, och då behöver vi spelare som Anna i vårt team.