Möt Andrea, vår Backoffice & Onboarding Manager!

Vi är väldigt glada över att få presentera vår Backoffice & Onboarding Manager, Andrea Sjögren!

Välkommen! Berätta lite om dig själv!

Tack! Äntligen har jag tagit mig ut i arbetslivet efter 3 år av studier och får nu äran att ta mina första steg tillsammans med Dotkeeper! Jag är smålänning i grunden men har nu tagit livet till Malmö för nya utmaningar. En utav mina största intressen är att fota och filma – något jag verkligen får utlopp för när jag är ute och reser (en annan stor passion).

 

Vilken är din nya roll? Vad innebär den?

Jag är en administrativ spelare som nu tar styre över Dotkeepers Backoffice-team under titeln Backoffice & Onboarding Manager. En otroligt utvecklande, rolig och bred roll där jag och Johanna (Gustavsson) hanterar allt från ekonomifrågor och kontorsfix till rekrytering och onboarding av Dotkeepers nya stjärnor.

 

Varför väljer du att börja arbeta på Dotkeeper?

Jag hade som mål att börja jobba på ett mindre företag i expansiv fas där man inte enbart blir ett ”kugghjul” i en stor organisation. Från mitt hjärta måste jag säga att jag hamnat 100% rätt. Dotkeeper är ett otroligt spännande företag med stora ambitioner och med en teammentalitet som inspirerar och peppar mig att prestera varje dag.

 

Vad ser du mest fram emot på Dotkeeper?

Jag ser framemot att växa med teamet, både på ett individuellt plan men även som team och företag. Det är otroligt spännande att få vara en del av Dotkeepers resa!

 

Vad kommer du att tillföra till Dotkeeper?

Domänbranschen är helt ny för mig men jag älskar att ta mig an nya utmaningar och ta klivet in i nya miljöer. Jag hoppas tillföra en positiv energi och struktur vilket i sin tur ska underlätta arbetet för både kollegor och kunder.

 

Vad är det roligaste du vet?

Tävla, om allt! Men även att uppleva nya platser på jorden, dock har även det blivit en tävling för mig så jag antar att det går under det förstnämnda.

 

Vilken är din favoritdomän, just nu?

Jag är helt klart nyfiken på .sport, låt oss se vilken resa den domänen har framför sig!