Är du intresserad av tech, försäljning och relationer? Brinner du för Brand Security och gillar att hänga med i branschens utveckling? Trivs du som bäst när du får ta mycket eget ansvar och känner att du har förutsättningar att växa i din yrkesroll? Har du erfarenhet av att hjälpa företag att stärka och skydda sitt varumärke genom online brand protection-strategier?

Då kan det vara just dig vi söker! Vi på Dotkeeper fortsätter att växa och vill nu förstärka vårt team med en målfokuserad Senior Client Manager.

Om du vill ha utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö och härlig gemenskap, och samtidigt vara en del av en större global organisation, som AWA Group, är detta rollen för dig.

Om tjänsten

Domännamn är idag en av de viktigaste tillgångarna för företag och deras varumärke. Dotkeeper är ett snabbväxande bolag (trefaldigt belönade av DI Gasell) som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt.

Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

Vi söker dig som har god erfarenhet av att hjälpa företag att skydda sitt varumärke digitalt, och som vill ta nästa kliv i karriären.

Som Senior Client Manager hos oss kommer du att driva och ansvara för några av Dotkeepers spännande kunduppdrag. Du kommer att hjälpa ledande varumärken att utveckla och skydda sina digitala tillgångar, utforma namnskyddsstrategier, utföra riskanalyser, förebygga intrång och samarbeta med kollegor för att detta ska ske såväl strategiskt som operativt. Du kommer också att ansvara för att bygga och utveckla din egen kundportfölj, och din främsta uppgift är att vårda dina kundrelationer genom god rådgivning och service.

Hos oss kommer du att ha eget budgetansvar och driva dina egna processer och aktiviteter för att arbeta mot mål och KPI:er. Du kommer att ingå i ett team som leds av vår COO.

Vi på Dotkeeper ingår i AWA Group (ledande konsultföretag inom immateriella rättigheter i Europa och Asien) och vi har därför ett nära samarbete med AWA. En av dina viktigaste uppgifter blir att bistå AWAs konsulter och kunder kring domännamn och skräddarsy lösningar och strategier.

Som Senior Client Manager hos oss kommer dina arbetsdagar att innebära en hel del kundkontakt och kundmöten, såväl digitalt, som per telefon och ute hos kund.

Kvalifikationer

För att passa bra i rollen ser vi gärna att du som söker bland annat;

  • Har flera års arbetslivserfarenhet av att hjälpa företag med domännamnshantering och strategier för att skydda varumärken digitalt, med goda resultat
  • Har ett brinnande intresse för Brand Security och att hänga med i branschens utveckling
  • Vill vara med på en bolagsresa där din insats verkligen gör skillnad
  • Motiveras av höga mål, utveckling, frihet under eget ansvar och att driva processer framåt
  • Är en målinriktad, strukturerad och lösningsorienterad person med sinne för relationer och service
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. Varje år gör vi medarbetarundersökningar, och vi är mycket stolta över att ha väldigt nöjda medarbetare. Då vi är i tillväxt, och del av AWA Group, finns det goda möjligheter att klättra inom organisationen för dig med sådana aspirationer.

För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.